Πολιτική

Στον συνδυασμό «Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» ο Μ.Ζωηρός

Από τον συνδυασμό «Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου ανακοινώθηκε η ένταξη του επαγγελματία Μελά Ζωηρού.

Ο ίδιος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ονομάζομαι Μελάς Ζωηρός. Γεννήθηκα και έζησα μέχρι το 1997 στη Θεσσαλονίκη ενώ από το 1998, όταν και ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία, εγκαταστάθηκα στο Κιλκίς από όπου και η καταγωγή του πατέρα μου. Εργαζόμενος αρχικά στο δισκοπωλείο του Δημήτρη Ζωηρού είχα την τύχη να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους του Κιλκίς, που στην πορεία αποδείχτηκαν σημαντικοί για εμένα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Αγαθόπουλος επικεφαλής πλέον του «Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του Πολίτη». Συγκροτήθηκε, λοιπόν εν όψει τον επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ένας συνδυασμός με επικεφαλή έναν άνθρωπο σοβαρό, υπεύθυνο, καθαρό, δραστήριο, ικανό. Με δυναμικό παρελθόν και παρόν στα κοινά του τόπου και στους αγώνες. Με συμπαραστάτες νέους ανθρώπους. αλλά και με τις -πάντα απαραίτητες και ουσιαστικές – έμπειρες ματιές θα δημιουργήσουμε το αύριο που θέλουμε για τον δήμο του Κιλκίς που μας αξίζει.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]