Αθλητισμός

Με περισσότερες αξιώσεις φέτος ο Απόλλων Ευρωπού

Επιστρέφοντας στην ανώτερη κατηγορία ΕΠΣΚ ο Απόλλων Ευρωπού «έκλεισε» μια «κακή παρένθεση» καθήλωσης στην αφάνεια εξ αιτίας των συνεπειών της κρίσης αντικειμενικό σκοπό του συλλόγου αποτελούσε η εδραίωση της ιστορικής ομάδας του στα «σαλόνια» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο ανωτέρω αντικειμενικός σκοπός επετεύχθη και σε συνδυασμό με την σχετική βελτίωση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης αλλά και την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της τοπικής φιλάθλου κοινής γνώμης για την ομάδα, ο σύλλογος του Ευρωπού εγείρει φέτος περισσότερες αξιώσεις με εστίαση στο «καλύτερα από πέρυσι» με ανάλογη ανασυγκρότηση σε όλους τους τομείς.

Έτσι στην διοίκηση Γιώργου Γίτσου εντάχθηκαν ως νέα στελέχη οι δοκιμασμένοι και ως αθλητές και ως παράγοντες Στέφανος Παντικίου και Σοφοκλής Χατζηνικολάου αντικαθιστώντας τους αποχωρήσαντες Νίκο Καραγιανόπουλο και Πέτρο Ιωαννίδη.

Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Λευτέρης Καραελευθερίου που θα προσφέρει και υπηρεσίες ως παίκτης. Ο 34χρονος επιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στο Πάικο Γουμένισσας.

Στην δύναμη της ομάδας εντάχθηκαν ο 25χρονςο παίκτης για όλες τις θέσεις Πέτρος Καφετζής, ο 30χρονος επιθετικός Θανάσης Βουτσάς από το Πάικο Γουμένισσας, ο 26χρονος αμυντικός μέσος Απόστολος Μυλωνάς από το Πάικο Γουμένισσας, ο 31χρονος αμυντικός Κώστας Βογιατζής, επίσης από το Πάικο Γουμένισσας και ο 22χρονος τερματοφύλακας Κώστας Δουλκερίδης από τον Κιλκισιακό. Κοινοί παρανομαστές των ανωτέρω παικτών με εξαίρεση του Βουτσά η καταγωγή από τον Εύρωπο και το ξεκίνημα από τον Απόλλωνα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε επαφή με τέσσερις αξιόλογους παίκτες μικρότερων ηλικιών ενώ ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Απόλλωνα οι Καρακόλεφ, Γκουντενούδης, Μητικάκης, Μπουλούκης και Κυριακίδης.

Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Χαράλαμπος Λάμπρου (λόγω σπουδών) και Παναγιώτης Αλεξόπουλος. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την Δευτέρα 12.8.29 και οι προπονήσεις διεξάγονται στο γήπεδο Βαλτοτοπίου το οποίο δήλωσε ο Απόλλων ως έδρα λόγω της δρομολογήσεως της ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου και άλλων έργων στο γήπεδο Ευρωπού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]