Πολιτική

Κ.Μητσοτάκης: «Επανεκκίνηση με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή»

Στάση περίπου μιάς ώρας πραγματοποίησε το Σάββατο 29.6.19 στο Κιλκίς ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προερχόμενος από περιοδεία στα Σέρρας και καθ’ οδόν προς Θεσσαλονίκη γιά κομματική εκδήλωση
Τον κ. Μητσοτάκη, που συνοδευόταν από τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, υποδέχθηκαν στον χώρο του εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στην πλατεία Ειρήνης, ο πρόερος της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής, οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, παρουσία πλήθους υποστηρικτών και φίλων.

Ύστερα από σύντομη ανάπαυλα ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος, παρουσιάζοντας συνοπτικώς το κυβερνητικό πρόγραμμά του, βασικό «άξονα» του οποίου αποτελεί η επανεκκίνηση της οικονομίας, με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή και ιδιαιτέρως στον αγροτικό τομέα.

Δεσμεύθηκε γιά μέτρα, που θα λειτουργήσουν ως κίνητρα γιά την ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδυτών, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικώς το πρόβλημα της ανεργίας.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε άλλους κρίσιμους τομείς, όπως της παιδείας και της υγειας, όσον αφορά τόσο στις υποδομές όσο και στην στελέχωση με βασική επιδίωξη παντού τον εκσυγχρονισμό των δομών, διά της αξιοποιήσεως και της τεχνολογίας, την επιστροφή των νέων, που μετανάστευσαν γιά οικονομικούς λόγους και την αξιοκρατία σε όλες τις λειτουργίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, γιά την πολιτική που εφάρμοσε σε όλους τους τομείς κατά την διάρκεια της διακυβέρνησής του και ζήτησε την ανάδειξη αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ, ώστε «ο τόπος να αλλάξει σελίδα», χαρακτηρίζοντας ως «χαμένη» την ψήφο στα διάφορα μικρά κόμματα ως αντίδραση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, στάθηκε ειδικότερα στον νομό Κιλκίς, λέγοντας ότι με κυβέρνηση της ΝΔ θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες και τα φυσικά πλεονεκτήματά του και θα επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης, έτσι όπως συνάδει με την στρατηγικής σημασίας θέση του.

Στο σημείο αυτό έπλεξε και το εγκώμιο του κ. Τζιτζικώστα, δηλώντας ότι αποτελεί εγγύηση γιά την ανάπτυξη και πρόοδο όλης της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και ειδικότερα γιά την εκτέλεση αναγκαιούντων έργων στον νομό Κιλκίς.

«Έκλεισε» δε την σύντομη ομιλία του προτρέποντας τον λαό του Κιλκίς να υπερψηφίσε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ώστε ο ίδιος «να έλθει μετεκλογικώς στο Κιλκίς με …άλλη ιδιότητα», υπονοώντας την πρωθυπουργική.
Εν συνεχεία ο κ. Μητσοτάκης έγινε δέκτης θερμών εκδηλώσεων στελεχών, υποστηρικτών και φίλων του κόμματος, έχοντας εγκάρδιους διαλόγους με όλους αλλά και τις καθιερωμένες ….«σέλφι» φωτογραφήσεις με πολλούς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]