Αθλητισμός

Κυπελλούχος ο Κιλκισιακός με 4-0 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Το 13ο κύπελλο κατέκτησε ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στον τελικό της Ε.Π.Σ. Κιλκίς στο δημοτικό στάδιο του Χέρσου.

Με ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες ο Κιλκισιακός κατάφερε να επιβληθή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Ο Σωκράτης Παπαδόπουλος στο 73′ και στο 79′ (ασίστ Παντελιάδη) και ο Μιχάλης Μάναλης στο 84′ και στο 90′ (ασίστ Σωκράτη Παπαδόπουλου) τα τέρματα για την ομάδα μας που έδειξε την ανωτερότητά της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μην επιτρέποντας στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να “απειλήσει”.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ 2015Πέραν των τεσσάρων τερμάτων ο Κιλκισιακός είχε και ένα δοκάρι με τον Σάββα Παντελιάδη, αλλά και πολλές ευκαιρίες με τους Τακαβάκη, Μπελίτσα και Μάναλη.

Οι συνθέσεις:
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σ.Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Λογγινίδης (86’ Παρπουτσής), Τακαβάκης (77’ Μάναλης), Παντελιάδης (86’ Τιτόπουλος), Σωκ. Παπαδόπουλος.
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Κάργας, Τσοποζίδης, Ρουστέμ, Κεσίδης, Ι.Γραμματικόπουλος (77’ Κετικίδης), Αλμασίδης, Κ.Πότκας, Α.Παυλίδης (74’ Αυγερινός), Κέλτσος (56’ Φεντάνης), Θ.Παυλίδης
Κίτρινη κάρτα: Λογγινίδης, Παντελιάδης-Ρουστέμ, Ι.Γραμματικόπουλος, Κεσίδης.
Θεατές: 200

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα