Αθλητισμός

Ξεκινούν οι καλαθοσφαιρικές «ακαδημίες» των Ατρομήτων

Ξεκινά την Δευτέρα 15.9.14, στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ η νέα αθλητική και αγωνιστική περίοδος γιά τους Ατρομήτους Α.Παντελεήμονος ή δημοτικής ενότητας Γαλλικού.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
«….Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνάντηση των «ακαδημιών» του συλλόγου ενώ παράλληλα θα επισημανθούν, με συζήτηση ανάμεσα σ’ αυτούς, που θα παραστούν, τα οφέλη της συστηματικής άσκησης.
Με σκοπό της την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων αλλά και των μυστικών του αθλήματος η «ακαδημία» καλαθοσφαίρισης “Οι Ατρόμητοι”συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για τέταρτη συνεχή χρονιά, με αγωνιστική έδρα τον Καμπάνη και φυσική έδρα όλη την δημοτική ενότητα Γαλλικού και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 χρονών.
Ο προπονητής των ομάδων της «ακαδημίας», Κώστας Λαδάς παροτρύνει τους υποψήφιους αθλητές να στηρίξουν την «ακαδημία» στέλνοντας παράλληλα σε όλους το μήνυμα ότι η συστηματική άσκηση δεν προσθέτει μόνο ζωή αλλά δίνει νόημα στα χρόνια της ζωής. Απευθυνόμενος επί πλέον στους γονείς τους καλεί να στηρίξουν τα παιδιά τους δεδομένου ότι, μέσα από την άσκηση και συγκεκριμένα το καλαθόσφαιρο, βελτιώνεται σημαντικά η ψυχική και πνευματική κατάσταση του παιδικού οργανισμού, ενώ λειτουργεί θετικά στην απώλεια βάρους, στην διαχείριση του άγχους, στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αντοχής αλλά και προάγει την ευγενή άμιλλα με τους συναθλητές τους.
Πληροφορίες-εγγραφές: τηλ: 6976080888 (Κώστας Λαδάς, προπονητής της Ακαδημίας) , και στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας στο facebook: http://www.facebook.com/groups/162631573778216/».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα