Αθλητισμός

Ο Ν.Κωτάκης στον πάγκο του Πάικου Γουμένισσας

Ο 51χρονος Νίκος Κωτάκης, με καταγωγή από την Βαρβάρα Χαλκιδικής είναι ο νέος προπονητής στο Πάικο Γουμένισσας.
Κάτι παραπάνω από γνώριμος στον φίλαθλο κόσμο του νομού Κιλκίς, ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός κατέχει την επίδοση συμμετοχών με την «βαρειά» φανέλλα του Κιλκισιακού, την οποία υπηρέτησε γιά 18 έτη (από το 1986 μέχρι το 2004), καταγράφοντας 524 επίσημες εμφανίσεις, στις διοργανώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Μετά την λήξη της ποδοσφαιρικής σταδιοδρομίας του, ασχολήθηκε με την προπονητική, έχοντας έξι διαφορετικούς «σταθμούς».

Το πιό πολυετές πέρασμα ήταν η τετραετής συνεργασία του με τον Εθνικό ΣΣ Μουριών.

Διετέλεσε ενωσιακός προπονητής στις αντιπροσωπευτικές ομάδες της ΕΠΣ Κιλκίς το 2010 και το 2014.
Tην τελευταία τριετία είχε διαρκή «τριβή» με την α1 ΕΠΣ Κιλκίς, καθοδηγώντας διαδοχικά τους Κιλκισιακό, Ηρακλή Αργυρούπολης και ΑΕ Πεδινού.
ΚΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Δεν περνά απαρατήρητη η συνύπαρξή του με την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε την λήξασα περίοδο.

Ο Νίκος Κωτάκης, καλείται με γοργούς ρυθμούς να προχωρήσει μαζί με τους διοικούντες του Πάικου Γουμένισσας στον σχεδιασμό της λειτουργίας της ομάδας.

Λόγω επαγγελματικών και φοιτητικών υποχρεώσεων θα υπάρξουν δεδομένες αποχωρήσεις. Επιδίωξη είναι να διατηρηθούν στο δυναμικό αρκετοί από τους λεγόμενους βασικούς και στη μετεγραφική αγορά να αναζητηθούν ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα υπάρχοντα κεντά.

Βασικός στόχος, που θα τεθεί, είναι η κατάληψη μιάς θέσης στην προνομιούχο τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το Πάικο και ο Νίκος Κωτάκης καλούνται να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες, με πιό σημαντική αυτή του γηπεδικού. Το δημοτικό στάδιο Γουμένισσας έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο, γιά την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα θα έχει έδρα στο γήπεδο της γειτονικής Γοργόπης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]