Αθλητισμός

Με νίκη ξεκίνησαν τον δεύτερο γύρο οι κορασίδες του Αλέξανδρου

Με νίκη ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα των κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι νίκησε εύκολα και τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 3-0 σετ (25-5, 25-7, 25-9), έχοντας κάνει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βαθμολογικά διατηρείται στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τα κορίτσια έπαιξαν με σοβαρότητα, επέβαλλαν το παιχνίδι τους με αποτελεσματικότητα και χωρίς να δώσουν δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να ‘’μπει’’ στο παιχνίδι, πίεσαν πολύ στο ΣΕΡΒΙΣ και σε κόντρα επιθέσεις είχαν πληθώρα επιλογών επίθεσης από όλες τις ζώνες.

Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης αρχίζει να, παίζει έξυπνα, ‘’βλέπει’’ αντίπαλο γήπεδο και πλέον έμαθε να κερδίζει πόντους με τακτική.

Έγιναν πολλές αλλαγές και δόθηκε χρόνος και στις αναπληρωματικές παίκτριες (Παγκορασίδες) να προσαρμοστούν στο παιχνίδι καθότι στις 18.12.22 ξεκινάει το πρωτάθλημα τους.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 17.12.22 εντός έδρας με τον Μεγ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Η σύνθεση:
(Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Ειρήνη Μέλλιου, Ειρήνη Ψαρρά, Μαρία Τέφα, Ευγενία Παπαδοπούλου, Κατερίνα Παντηρμά, (L1) Ελεάνα Αμοιρίδου, (L2) Μαρία Παπά, Μελίνα Τέφα, Χρυσή Τσόνογλου, Μαρία Τσάφα, Άννα Τσακαλίδου, Αθανασία Θεολόγου.

Πρωτάθλημα Κ-20 Νεαννίδων (ΕΣΠΕΜ)
Οι ομάδα Νεαννίδων Κ20 του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τον καλλίτερο τρόπο.
Νίκησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της την Νίκη Αιγινίου με 3-1 σετ (20-25, 16-25, 26-24, 22-25).

Αγωνιστικά το παιχνίδι είχε ένταση μετά το 3ο σετ καθότι το 2-0 σετ έγινε εύκολα από τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Οι αθλήτριες του Αλέξανδρου έπαιξαν με πάθος, ήταν προσηλωμένες στο παιχνίδι τους και με υπομονή, ηρεμία, στα κρίσιμα σημεία μετά τους 20 πόντους ‘’καθάρισαν’’ τον αγώνα με καθαρή νίκη 3-1 σετ.

Η σύνθεση των νεανίδων:
Ειρήνη Μέλλιου, Ειρήνη Ψαρρά, Μαρία Τέφα, Ευγενία Παπαδοπούλου, Χρύσα Παυλίδου, Εύα Παπαστϊκούδη, Κατερίνα Παντηρμά, (L1) Ελεάνα Αμοιρίδου, (L2) Φωτεινή Θεολόγου, Μελίνα Τέφα, Μαρία Τσάφα, Άννα Τσακαλίδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]