Κοινωνία

Κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων «ΒηματίΖΩ»

Την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», στις εγκαταστάσεις του ΚΔΗΦ του συλλόγου.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή έδωσε η παρουσία του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, κκ. Βαρθολομαίου, ο οποίος στη συνέχεια ξεναγήθηκε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στο “Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας” και στις “Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης”, ενώ ενημερώθηκε και για τις δράσεις του συλλόγου.

Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης απηύθυνε ευχές σε όλους, ευχήθηκε καλή κι ευλογημένη χρονιά στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στους ωφελούμενους και στους εργαζόμενους, ενώ ακολούθως όλοι οι παριστάμενοι τον ευχαρίστησαν για την τιμητική του παρουσία. Τέλος, απέδωσαν στον Ποιμενάρχη μας τιμητική πλακέτα σε ένδειξη σεβασμού και αγάπης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]