Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς για άλλη μια φορά στην υπηρεσία των αδύναμων

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η χρησιμότητα και η αναγκαιότητα του Κοινωνικού Φαρμακείου Κιλκίς ως κοινωνική δομή για να στηρίξει αδύναμους ανθρώπους θύματα εμπόλεμων περιοχών της γειτονιάς μας, στην προκειμένη περίπτωση από την Ουκρανία.
Το Κ.Ι.Φ. Κιλκίς ήδη ανταποκρίθηκε στο αίτημα της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, προσφέροντας ποσότητες φαρμακευτικού και παραφαρμακευτικού υλικού και έχει δρομολογήσει τις επαφές του με τους “Γιατρούς του Κόσμου” για να παραδοθούν εντός των ημερών μεγάλες ποσότητες φαρμάκων.
Στο μεταξύ οργανώνεται υπηρεσία διάθεσης φαρμάκων σε όσους πρόσφυγες θα έρχονται από τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας σύμφωνα με τις λίστες που θα καταγράφονται από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ή άλλο επίσημο φορέα.
Το Κ.Ι.Φ. Κιλκίς θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς όλους, ασχέτως εθνικότητας, φυλής, θρησκείας και χρώματος, όπως το κάνει εδώ και 12 χρόνια.