Αθλητισμός

Στο υψηλότερο βάθρο το Kinesis Fight Club στο International Budokai Union

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της International Budokai Union στις 13 Απριλίου στην Πολωνία συμμετείχε το Kinesis Fight Club με τρεις αθλητές.
Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην πόλη Lodz με συμμετοχή 17 χωρών και 500 αθλητές.
Η ελληνική αποστολή αποτελούνταν από τον επικεφαλής της ομάδας, Αντώνη Γιαννακίδη, που κατέκτησε πρώτη θέση μετά από 3 νίκες, τον Κωνσταντίνο Σοαντζόγλου, που κατέκτησε πρώτη θέση μετά από 3 νίκες, και την Άννα Ορμανίδου, που κατέκτησε την δεύτερη θέση χάνοντας τον τελικό στην παράταση.
Ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου επίσης βραβεύτηκε ως ο καλύτερος άνδρας αθλητής της διοργάνωσης.
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Misiak Maciej έκανε απονομή του 5ου Dan μαύρης ζώνης στο Kyodokyokushin Karate στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην Ελλάδα Αντώνη Γιαννακίδη και τον ευχαρίστησε για την συμβολή στην ανάπτυξη της Ομοσπονδίας μιας και το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο φιλοξενήθηκε στο Κιλκίς το 2016.
Πάρθηκε η απόφαση απο το διοικητικό συμβούλιο της IBU το επόμενο Ευρωπαϊκό Κύπελλο να γίνει στην Ελλάδα, τον επόμενο χρόνο.
Η ελληνική αποστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της, την εταιρεία Go On Nutrition, το Step sport και την Φάρμα Κουκάκη.
Περισσότερα

Και το ένα και το άλλο

Είναι από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστό: Δύσκολη η κατάκτηση, πολύ πιο δύσκολη η διατήρηση. Και τούτο αφορά σε ο,τιδήποτε έχει να […]

Δείτε ακόμα