Αθλητισμός

Ενδείξεις εξόδου του Κιλκισιακού από την σημερινή «ακυβερνησία»

Φαίνεται, ότι «κάτι» έχει αρχίσει να «κινείται» προς την κατεύθυνση της εξόδου του Κιλκισιακού από την σημερινή «ακυβερνησία», στην οποία έχει περιέλθει εξ αιτίας αφ’ ενός μεν της απροθυμίας της σημερινής διοίκησης να συνεχίσει να «κρατεί τα ηνία», αφ’ ετέρου δε της έως τώρα εκδηλώσεως ουσιαστικού ενδιαφέροντος γιά διάδοχο σχήμα.

Στην εκτίμηση αυτή «συνηγορεί» το γεγονός, ότι εδώ και λίγες ημέρες οι σημερινοί διοικούντες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με επιχειρηματία του κλάδου της εστίασης, ο οποίος φέρεται ως ενδιαφερόμενος να αναμιχθεί στα του Κιλκισιακού, αναλαμβάνοντας τις τύχες του συλλόγου και της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι σχετικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο, με τις δύο πλευρές ωστόσο, να συνεχίζουν να τηρούν «σιγήν ιχθύος».

Εφ’ όσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλώς, αναμένεται η έκδοση σχετικών ανακοινώσεων εντός των αμέσως προσεχών εικοσιτετραώρων, και σε κάθε περίπτωση πριν το τέλος της εβδομάδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο επιχειρηματίας επιθυμεί πλαισίωσή του από έμπειρα διοικητικά στελέχη του Κιλκισιακού και ότι έχει ήδη παρουσιάσει ένα γενικό πλαίσιο λειτουργίας του συλλόγου, σύμφωνα με την δική του «φιλοσοφία» γι’ αυτήν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]