Αθλητισμός

Στην Ελευθερούπολη ο Εθνικός, εντός έδρας με Κοκκινόχωμα ο Κιλκισιακός

Δύο ακόμη… «τελικοί» στην «μάχη» γιά την παραμονή στην γ’ εθνική κατηγορία περιμένουν σήμερα τους εκπροσώπους του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου σ’ αυτήν Εθνικό Νέου Αγιονερίου και Κιλκισιακό.
Ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ψυχολογικώς «ανεβασμένο» ως προερχόμενο από σημαντικό «διπλό» Ορφέα Ελευθερουπόλεως «κυνηγώντας» την νίκη που θα τον εδραιώσει στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος δεν υπολογίζει στους νεοσύλλεκτους Μακρή και Χαιρόπουλου, ενώ βασίζεται στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όλων των υπολοίπων παικτών.

Από την πλευρά του ο Κιλκισιακός υποδέχεται το απρόβλεπτο, ως ικανό γιά το καλύτερο και το χειρότερο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με στόχο να δώσει συνέχεια στα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να εδραιωθεί και αυτός στις ασφαλείς θέσεις, «βλέποντας» όσο το δυνατόν υψηλότερα. «Οπλα» του εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και το ακμαίο, ύστερα από αυτές τις διαδοχικές νίκες ηθικό, ενώ «ποντάρει» και στην παρουσία του κόσμου, καθώς αυτές τον έχουν «ζεστάνει» κάτι που φάνηκε και στον ετήσιο χορό του συλλόγου, όπου η προσέλευση υπήρξε αθρόα. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Κιλκισιακού στο εθνικό στάδιο, με μοναδικό πρόβλημα σύνθεσης γιά τον προπονητή Γιάννη Ζαπρόπουλο λόγω κιτρίνων καρτών του τιμωρημένου Σαβελίδη.
Η αποστολή αποτελείται από τους Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιάδη, Ηλιόπουλο, Καλαϊτζίδη, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κεφαλίδη, Κυρίου, Λογγινίδη, Μάντζιο, Ματεντζίδη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Μπιτζικόπουλο, Παντελιάδη, Σερταρίδη, Σουλτανίδη και Τριανταφυλλίδη.
Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 4 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα