Πολιτική

Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη: Yπερψήφιση της ΝΔ γιά ασφαλή πορεία της χώρας

Ήταν μια μέρα γιορτής για τη Δημοκρατία μας η 21η Μαΐου, μια ημέρα γιορτής κάθε πολίτη που έσπευσε στις κάλπες για να εκπληρώσει το δημοκρατικό χρέος του.

Σε όλους εσάς που το πράξατε απευθύνω θερμότατες ευχαριστίες.

Η περιφανής νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί δικαίωση της μέχρι τώρα κυβερνητικής πορείας αλλά συνάμα και λαϊκή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του ώστε όλοι οι Ελληνες να απολαύσουν πλήρως τους καρπούς της πολύμοχθης προσπάθειας οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης ύστερα από περιπέτειες στις οποίες οδηγήθηκε η πατρίδα μας εξαιτίας του άκρατου λαϊκισμού και της ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί για εμάς στο #Κιλκίς μια ακόμα ευκαιρία να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, να επιλύει χρονίζοντα προβλήματά του και πρωτίστως να απαλλαγεί από παθογένειες ετών που τον κράτησαν στο περιθώριο.

Συγχαίρω τον βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά για την εκλογή του καθώς και όλους τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τον κοινό μας αγώνα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα από βάθους καρδίας τις γυναίκες και άντρες του νομού που με τίμησαν με την επιλογή τους στις κάλπες. Θα είμαι πάντα παρούσα για να τιμήσω την #εμπιστοσύνη τους, όπως επιτάσσει άλλωστε και η συνεπής συμπαράταξή μου στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας.

Ενόψει των προσεχών εκλογών προσκαλώ όλους τους φίλους και τις φίλες που με τίμησαν στις κάλπες της 21ης Μαΐου να προσέλθουν και να σφραγίσουν με την εκ νέου υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας την ασφαλή πορεία της χώρας μας στο μέλλον με την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]