Αθλητισμός

Ηττήθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς 17-30 από τον δυνατό Διομήδη Άργους

«Βαρειά» ήττα με 30-17 υπέστη την Παρασκευή 11.4.14 ο ΓΑΣ Κιλκίς στον εντός έδρας αγώνα του με τον Διομήδη Άργους, σε αγώνα της 19ης αγωνιστικής ημέρας της κανονικής περιόδου του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Κιλκίς προέβαλε σθεναρή αντίσταση στο πρώτο ημιχρόνιο, καταφέρνοντας να «συμβαδίσει» επί πολλή ώρα στο αποτέλεσμα με την αργείτικη, και μόνο κάποιες αγωνιστικές συγκυρίες και λεπτομέρειες την υποχρέωσαν να «πάει» στα αποδυτήρια ηττώμενη με 15-11.
Ένα «ξέσπασμα» του Διομήδους στις αρχές της επανάληψης, σε συνδυασμό με ταυτόχρονη αγωνιστική «καθίζηση» του ΓΑΣΚ είχε ως αποτέλεσμα, η διαφορά να «εκτοξευθεί» έως το 45’ σε διψήφιο αριθμό.
Από εκεί και πέρα ο αγώνας προσέλαβε χαρακτήρα «δυνατής» προπόνησης και γιά τις δύο ομάδες, με την φιλοξενούμενη να φτάνει δικαίως στην άνετη επικράτηση.
Ωστόσο η κιλκισιώτικη δεν παρουσίασε εικόνα «ξεχαρβαλώματος» εν όψει των υπολοίπων αγωνιστικών ημερών της κανονικής περιόδου, και απλώς υπέκυψε σε ανώτερη αντίπαλο.
Η σύνθεση:
Κοβλακάς (Παρασκευαϊδης, Τριανταφύλλου), Κυπραίος 5, Γρηγοριάδης 3, Δημάκης 2, Μέγκας 2, Χοτζούδης, Δεληγιάννης 2, Δούγκας, Σισμανίδης, Τοκατζόγλου 2, Π.Παπαδόπουλος, Χαλκίδης, Σαλαβασίδης 1
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Τετάρτη 23.4.14, 18.00, Ποσειδών Λουτρακίου-ΓΑΣ Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]