Πολιτική

«Επί τάπητος» τα τοπικά θέματα του ΙΚΑ και των ασφαλισμένων του

Με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ Διονύσιο Πατσούρη συναντήθηκε την Πέμπτη 301.1.4 ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γεώργιος Γεωργαντάς.
Κύριο θέμα της συζήτησης υπήρξε η λειτουργία των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στον νομό Κιλκίς εν όψει της σύστασης του γραφείου απονομής συντάξεων. Ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι η δημιουργία του συγκεκριμένου γραφείου θα συμβάλει αποφασιστικά στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα σχετιζόμενο με την χωροθέτηση και την λειτουργία των υπηρεσιών του Ι.Κ.Α στον νομό Κιλκίς καθώς και ζητήματα, που αφορούν στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Ο κ. Πατσούρης δήλωσε ότι υπάρχουν η βούληση και η δυνατότητα για την προώθηση της καλύτερης δυνατής λύσης στα ανωτέρω ζητήματα. Ο κ. Γεωργαντάς τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το Κιλκίς, πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Πατσούρη για τέλος του μηνός Φεβρουαρίου προκειμένου να εξεταστούν από κοντά όλα τα ζητήματα που αφορούν στους ασφαλισμένους του νομού Κιλκίς.

Περισσότερα

Κιλκισιώτικη «σφραγίδα» στην προεδρεία και δράση της συνομοσπονδίας μεταναστευτικών οργανώσεων Γερμανίας

Στον διάλογο, στον οποίο προσκάλεσε τους φορείς πολιτών προερχομένων από μετανάστευση η καγκελαρία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, στο Βερολίνο, […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας