Αθλητισμός

Συνεχίζεται η αποχή στις χειροσφαιρικές διοργανώσεις

Ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν αγώνες χειροσφαιρικών πρωταθλημάτων ενώ σε «ακινησία» παρέμεινε και η διοργάνωση του κυπέλλου.
Αιτία το γεγονός, ότι δεν βρέθηκε ούτε αυτήν την εβδομάδα λύση στο οξύτατο οικονομικό πρόβλημα, εξ αιτίας του οποίου η ομοσπονδία χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) αδυνατεί να ανταποκριθεί στο αίτημα των διαιτητών και κριτών γιά την καταβολή έστω μέρους μόνον των (πολλών) οφειλομένων σ’ αυτούς, με επακόλουθο αυτοί να συνεχίζουν την αποχή τους.
Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας συνεχίζουν τις επαφές με αρμόδια όργανα της Πολιτείας και οικονομικούς παράγοντες, ώστε να εξευρεθούν πόροι και να εξασφαλισθούν κονδύλια τουλάχιστον γιά την συνέχιση των διοργανώσεων, καθώς νέα παράταση της αποχής των διαιτητών και κριτών θα έχει ως συνέπεια να στενέψουν δραματικώς τα περιθώρια διεξαγωγής και ολοκλήρωσής του, κάτι που θα επηρεάσει και την εθνική ομάδα.
Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν, ότι αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, όσον αφορά στην ύπαρξη ή μη ύπαρξη εξελίξεων, με την αβεβαιότητα να εξακολουθεί να κυριαρχεί στον χώρο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα