Οικονομία

Πιστοποίηση Great Place To Work για άριστο εργασιακό περιβάλλον στη Φάρμα Κουκάκη

Η κορυφαία Γαλακτοβιομηχανία από τη Βόρεια Ελλάδα, Φάρμα Κουκάκη, πιστοποιήθηκε ως ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσω του , που προβάλει τις εταιρείες που ξεχωρίζουν για τις συνθήκες εργασίας και τις πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Η πιστοποίηση αυτή αναδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας, καθώς και την προσπάθεια για τη διατήρηση ενός αξιοκρατικού εργασιακού περιβάλλοντος, με ίσες ευκαιρίες για όλους στην ανάπτυξη, την επαγγελματική ανέλιξη και τη δια βίου εκπαίδευση.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική, διότι το αποτέλεσμά της καθορίστηκε από τις ανώνυμες και εμπιστευτικές αξιολογήσεις των εργαζομένων της επιχείρησης. Η σχεδόν καθολική συμμετοχή τους, επιβεβαιώνει πως υπάρχει ένα ισχυρό κοινό εταιρικό όραμα, που βασίζεται σε αρχές όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η αξιοπιστία, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.

Η Φάρμα Κουκάκη είναι η μοναδική βιομηχανία γαλακτοκομικών που πιστοποιείται ως Great Place To Work για το 2023.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Θανάσης Κουκάκης, αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας από καρδιάς, που ανέδειξαν τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ως ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, διότι η επίτευξη του Great Place To Work αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση της αφοσίωσης των συνεργατών μας και μας εμπνέει ακόμη περισσότερο, για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε διαδικασίες, παροχές και εργασιακές συνθήκες. Η επόμενη μέρα της πιστοποίησης, δε μας εφησυχάζει, δεδομένης της φιλοσοφίας μας να διατηρούμε πάντα τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο, προκειμένου να αισθάνονται περήφανα μέλη της Φάρμα Κουκάκη.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]