Πολιτική

Ο Γ.Καβαλτζής στον συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη» του Δ.Τσαντάκη

Στον συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη εντάχθηκε ο Γιώργος Καβαλτζής.

Στην σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Ο Γιώργος Καβαλτζής είναι ένας δυναμικός νέος άνθρωπος με πατέρα Πεδινιώτη και Κύπρια μητέρα από την κατεχόμενη Κερύνεια. Εντάσσεται και συμπορεύεται με την “Ενωτική Δύναμη Κιλκίς” με υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.

Ο Γιώργος Καβαλτζής έχει πείρα στην αυτοδιοίκηση καθώς διετέλεσε αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πεδινού την περίοδο 2013-2015. Είναι άνθρωπος με πατριωτικές ιδέες και ιδιαίτερη αγάπη για τη δεύτερη πατρίδα του την Κύπρο. Επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο του το Πεδινό, τη Δ.Ε.Γαλλικού και στο σύνολο του δήμου Κιλκίς, γιατί έχει όρεξη, ιδέες, εργατικότητα και διαλογικό πνεύμα.

Μια σύγχρονη παρουσία που προσφέρει τον διαφορετικό “αέρα” ανανέωσης τον οποίο χρειάζονται τα κοινά της πόλης μας. Μια δυνατή και άφθαρτη εικόνα που εκπροσωπεί τον αυριανό και σκεπτόμενο πολίτη. Πιστός στις ελληνικές αξίες και αρχές, ο Γιώργος είναι ένας αγωνιστής της καθημερινότητας με όρεξη να αποδείξει το πατριωτικό στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Έχει απασχοληθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης επί σειρά ετών. Σήμερα εργάζεται στο τμήμα logistics μεγάλης βιομηχανίας παραγωγής αλουμινίου στην βιομηχανική περιοχή του Σταυροχωρίου.

Την μεγάλη του αγάπη για τα ζώα και την φύση την εκφράζει καιρό τώρα με την φροντίδα γι΄αυτά και σίτισή τους εντός ορισμένων σημείων της πόλης.

Είναι φιλόζωος και πιστεύει ότι η υγιή συμβίωση με αυτά πρέπει να αποτελεί ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πολιτισμού που λείπει από την σύγχρονη κοινωνία μας.

Υποδεχόμαστε τον εργατικό και ανανεωτικό Γιώργο Καβαλτζή στον συνδυασμό της “Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς” με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους συνοδοιπόρους, για το αναπτυξιακό μέλλον του δήμου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]