Πολιτική

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών του Γιώργου Φραγγίδη

Οι πολιτικές εκλογές έδειξαν πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε για να διεκδικήσει το μέλλον μας και να δικαιώσει τις προσδοκίες της κοινωνίας.
Στο Ν. Κιλκίς η παράταξη πολλαπλασίασε τις δυνάμεις της και κατάφερε μια μεγάλη νίκη.
Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ενδυναμωθεί αυτή η φωνή ακόμα περισσότερο, στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία του Ιουνίου.  Είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Προσωπικά, έδωσα έναν μεγάλο αγώνα, με τον τρόπο που πάντοτε ήξερα, ως απλός στρατιώτης της παράταξης. Ήταν πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μου, που σε όλες τις συναντήσεις, με περιέβαλαν με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό.
Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως πάντα τιμούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψήφο τους και αναλογιζόμουν σε κάθε μου απόφαση την ευθύνη που είχα να τους εκπροσωπώ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν σε όλη αυτήν την περίοδο της θητείας μου αλλά και στο διάστημα του προεκλογικού μου αγώνα.
Το Κιλκίς είναι ο τόπος μου και τους διαβεβαιώ πως θα συνεχίσω να προσφέρω σε αυτόν από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.

Οφείλω, ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και βαθιά ευγνωμοσύνη στους στενούς μου συνεργάτες, που πίστεψαν σε μένα και δώσαμε μαζί έναν αγώνα στη βάση του σεβασμού, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας. Θα στηρίζω πάντα τις προσπάθειές τους για μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Θέλω, ασφαλώς, να συγχαρώ και τον Στέφανο Παραστατίδη για την εκλογή του. Του εύχομαι πραγματικά η θητεία του να φανεί χρήσιμη στην τοπική κοινωνία, στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην Ελλάδα μας.

Συγχαίρω, όμως, και τις εκλεκτές υποψήφιες, που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Ν. Κιλκίς γιατί αγωνίστηκαν με ανιδιοτέλεια και επιμονή για την παράταξη αλλά και τους συντοπίτες μας.

Ο τόπος μας χρειάζεται τη στεντόρεια φωνή του ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως τη δημοκρατική παράταξη που πρεσβεύει διαχρονικά την ελπίδα, την προοπτική και την αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων […]