Πολιτική

Γ. Αναστασιάδης: «Δυνατό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρό Κίνημα Αλλαγής»

Στο ενδέκατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 23 και 24.11.19 στην Αθήνα, έλαβε μέρος ο πολιτευτής Κιλκίς του κόμματος Γιώργος Αναστασιάδης.

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις τροποποιήσεις του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ, σε έμπρακτη εφαρμογή της απόφασης του 2ου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής για τον περαιτέρω συγχρονισμό των πολιτικών φορέων της Κεντροαριστεράς και τη δημιουργία ενιαίου πολιτικού φορέα με ενιαίο κέντρο λήψης αποφάσεων.

Σε δήλωση του μετά το πέρας του συνεδρίου ο Γιώργος Αναστασιάδης ανέφερε τα εξής: “Το ΠΑΣΟΚ και η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έδρασαν καταλυτικά ως φορείς πολιτικής αλλαγής και κοινωνικής εξέλιξης. Δυνατό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρό Κίνημα Αλλαγής για τη δημιουργία της μεγάλης Κεντροαριστεράς που θα δώσει πραγματική ελπίδα στον ελληνικό λαό.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο με προοδευτικό πρόσημο για την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές του κυρίου Μητσοτάκη που προβάλλουν ένα νέο συντηρητικό μοντέλο με καθηλωμένη την οικονομία, με ηττοπάθεια στην εξωτερική πολιτική, με διάθεση περιορισμού των κοινωνικών κατακτήσεων χωρίς όραμα και εθνική στρατηγική και δίχως νέους εθνικούς στόχους».

Στην φωτογραφία ο Γιώργος Αναστασιάδης μαζί με το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Έφη Χαλάτση καθώς και την αναπληρώτρια γραμματέα του τομέα αποδήμου Ελληνισμού του Κινήματος Κατερίνα Αυξεντίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]