Κοινωνία

Τον Γ. Φραγγίδη τίμησε ο «Καραγιάννης» Ευρώπου γιά προσφορά του στον σύλλογο

Τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Φραγγίδη τίμησε ο «Καραγιάννης» Ευρώπου για προσφορά του στον σύλλογο.

Η σχετική τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της θεσμικής τοπικής εκδήλωσης, με την οποία αναβιώνει κάθε χρόνο το έθιμο «Κεσκέκι».

Το σχετικό ενημερωτικό δελτίο έχει ως εξής:

«Την Κυριακή 23 Απριλίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, οι κάτοικοι του Ευρώπου τίμησαν τη μνήμη του Αγίου, αναβιώνοντας το έθιμο “Κεσκέκι” που έχει τις ρίζες του στην περιοχή του Φουλατζίκ της Μ. Ασίας. Στο πλαίσιο των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα και πραγματοποίησαν παλαιστικούς αγώνες και χορευτικές παραστάσεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα γιορτής ο μορφωτικός παλαιστικός σύλλογος Μικρασιατών προσφύγων Ευρωπού “Ο Καραγιάννης”  τίμησε τον Γιώργο Φραγγίδη γιά την εκ μέρους του προσφορά  ενός απινιδωτή στον σύλλογο, συμβάλλοντας έτσι στην ασφάλεια των αθλητικών δραστηριοτήτων των παιδιών.

Περισσότερα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]

Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]