Ελλάδα

Για πρώτη φορά και ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές της ΝΔ στις 24 Οκτωβρίου

Για πρώτη φορά εισάγεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της ΝΔ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ που είναι ταμειακώς ενήμερα.

Για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας ή να ανανεώσετε την κάρτας μέλους σας στο site www.nd.gr έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα – φυσικές κάλπες που έχουν οριστεί για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση. Προσοχή: Δεν μπορεί να ψηφίσει δια ζώσης ψηφοφόρος που έχει επιλέξει να ψηφίσει μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, όπως αποδεικνύεται από τον αντίστοιχο εκλογικό κατάλογο.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Όσοι δεν υποβάλλουν αίτημα να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα που έχουν οριστεί για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση και ΔΕΕΠ.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Κατά την προσέλευσή σας στο εκλογικό κέντρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας Αστυνομική Ταυτότητα ή προσωρινή Βεβαίωση της οικείας Αστυνομικής Αρχής (εκδίδεται σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του ΑΔΤ) ή Διαβατήριο (γίνεται δεκτό ακόμη και αν η ισχύς του έχει λήξει) ή ελληνική Άδεια Οδήγησης. – Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαχθείτε σε ΔΗΜ.Τ.Ο. διαφορετική από αυτήν στην οποία είστε ήδη εγγεγραμμένη/ος παρακαλώ συμπληρώστε και υποβάλετε την παρακάτω Αίτηση μετεγγραφής προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής, το αργότερο έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Δικαίωμα ψήφου ηλεκτρονικά έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ που είναι ταμειακώς ενήμερα και υποβάλουν εγκαίρως το αίτημα συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Η ηλεκτρονική εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης Ζευς» της ΕΔΥΤΕ (GRNET). Για να ψηφίσετε ηλεκτρονικά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

Εγγραφείτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας ή αν είσαστε ήδη μέλος ανανεώστε την κάρτα σας στο www.nd.gr .

Συμπληρώστε το Αίτημα συμμετοχής μέσω Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. – Όσοι δεν υποβάλλουν αίτημα να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα που έχουν οριστούν για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]