Πολιτική

Γιά άλλη μία φορά προκάλεσε οργή ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Αποχώρησε από την συνεδρίαση ο Θ.Βαφειάδης

Την οργή δημοτικών συμβούλων προκάλεσε γιά άλλη μία φορά με τον τρόπο του εκ μέρους της διευθύνσεως των εργασιών του σώματος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαϊδης.

Ετσι, κατά την διάρκεια της τηλεδιασκέψεως συνεδριάσεως του σώματος της Παρασκευής 10.9.21, ο κ. Θωμαϊδης άφησε συμβούλους να μιλήσουν επί περισσότερο από το προβλεπόμενο διάστημα, ενώ «έκοψε» άλλους, κλείνοντας το μικρόφωνο πριν την λήξη του χρόνου ομιλιών τους, και ενώ αυτοί αναφέρονταν σε θέματα, που ενδιέφεραν το σύνολο των μελών του σώματος.

Συγκεκριμένα, διέκοψε:

-Τον επικεφαλής της «Ενωτικής Δύναμης» Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη, την στιγμή που αυτός αναφερόταν στην διαδικασία διαγωνισμού του δήμου.

-Τον επικεφαλής του «Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» Δημήτρη Αγαθόπουλο, την στιγμή που αυτός αναφερόταν στο θέμα της ακύρωσης διαγωνισμού γιά μεγάλο έργο της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης.

-Τον δημοτικό σύμβουλο Λάζαρο Παζαρτζικλή, την στιγμή που αυτός αναφερόταν σε ηλεκτρονική αποστολή ευχαριστηρίων του δήμου …μέσω της ιδιωτικής επιχειρήσεως αντιδημάρχου.

-Τον δημοτικό σύμβουλο Θόδωρο Βαφειάδη, την στιγμή που αυτός του ασκούσε κριτική για αυτήν ακριβώς την συμπεριφορά.

Μάλιστα, η οργή του κ. Βαφειάδη «ξεχείλισε», όταν ο κ. Θωμαϊδης μη έχοντας κανένα ουσιαστικό έρεισμα και επιχείρημα, προσπάθησε «άγαρμπα» να τον πλήξει εμπλέκοντας …και το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή».

Αντιδρώντας, ο κ. Βαφειάδης κατακεραύνωσε τον κ. Θωμαϊδη γιά την συμπεριφορά του, χαρακτηρίζοντάς την ως …αχαρακτήριστη και αποχώρησε από την συνεδρίαση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]