Γενικά

Ο Γ. Γεωργαντάς εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό στην απελευθέρωση της Έδεσσας

O υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις συνεορτασμού της 18ης Οκτωβρίου για την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν, μεταξύ άλλων, όλοι οι βουλευτές του νομού Πέλλης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλης, η δήμαρχος Έδεσσας καθώς και εκπρόσωποι της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας.

Ο υφυπουργός, Γιώργος Γεωργαντάς έκανε, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, την ακόλουθη δήλωση:

“Είχα σήμερα την τιμή να εκπροσωπήσω τον πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις συνεορτασμού για την απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής στον Ελληνικό Στρατό και τους χιλιάδες Έλληνες που με πενιχρά μέσα αλλά ισχυρή πίστη στην Πατρίδα κατάφεραν την απελευθέρωση της Έδεσσας από τον οθωμανικό ζυγό.

Ταυτόχρονα, τιμούμε την ιερή μνήμη των ανθρώπων που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την διαφύλαξη της ελληνικότητάς της. Η αυταπάρνηση και ο πατριωτισμός τους αποτελεί παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές».

Περισσότερα

Νέα σύσταση δήμου στους υπόχρεους για τον καθαρισμό και την αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη