Πολιτική

Γαρόπουλος, Μπαξεβάνης, Ζηλελίδης: «Δήμος Παιονίας δεν είναι μόνο το Πολυκάστρο»

Εντόνως δυσαρεστημένα εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα με την δημοτική αρχή στελέχη …της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, κάνοντας λόγο γιά άνιση μεταχείριση όλων των δημοτικών ενοτήτων σε σχέση με αυτήν του Πολυκάστρου.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές του αντιδημάρχου Ελευθέριου Γαρόπουλου σε έγγραφό του προς την εκτελεστική αρχή δήμου Παιονίας, το οποίο συνυπογράφουν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αξιούπολης Κωνσταντίνος Ζηλελίδης και Γοργόπης Πασχάλης Μπαξεβάνης:

«Κύριε δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι
Αδυνατώ να παρίσταμαι από εδώ και στο εξής στο εκτελεστικό όργανο του δήμου ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιά την απαξίωση που αντιμετωπίζουμε τόσο εγώ όσο και οι πρόεδροι των ΤΚ της Αξιούπολης και Γοργόπης.

Σας παραπέμπω στις πολλές εκκλήσεις και έγγραφα, όσον αφορά στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ΔΕ Αξιούπολης χωρίς όμως ανταπόκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εχω ζητήσει επανελημμένως μηχανήματα έργου, γιά να διευθετήσω εργασίες που είναι απαραίτητες αλλά ποτέ δεν έχουν περάσει την γέφυρα του Αξιού εκτός από κάποια φορά που στάλθηκε μηχάνημα χωρίς καύσιμα και έσβησε μετά από μία ώρα, καταλήγοντας στο να περιμένουμε στήριξη από άλλες υπηρεσίες όπως ο στρατός ή η ΤΡΕΝΟΣΕ και ουσιαστικώς η στήριξη από τον δήμο μας ήταν ατελέσφορη.

Θα ήθελα να αποδειχθεί εμπράκτως ότι όλοι πιστεύουμε στον ενιαίο δήμο Παιονίας, όχι μόνο στα λόγια, και ότι όλες τις υπηρεσίες του δήμου τις απολαμβάνουν αναλογικά ΟΛΟΙ οι δημότες, σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, και όχι μόνο μέχρι τις παρυφές του πρώην δήμου Πολυκάστρου.

Κύριε δήμαρχε, οι αντιδήμαρχοι πρέπει να έχουν και λόγο και έργο αφού σας εκπροσωπούν. Αυτό ορίζει η δημοκρατία και ο «Καλλικράτης» τον οποίο υπηρετούμε. Δεν θέλουμε να προσφέρουμε ανύπαρκτες υπηρεσίες και να διαμορφώνουμε στην μικρή μας κοινωνία «ρόλο διακοσμητικό», αλλά να απολαμβάνουμε όλοι οι συμπολίτες μας ισότιμα μία χρηστή διοίκηση.

Από την αρχή της θητείας σας διοικτείται τον δήμο μας με την αμέριστη σύμπραξή μας, αλλά δυστυχώς το έργο μας και η προσπάθειά μας καταστέλλεται από την έλλειψη ενδιαφέροντός σας στις δικές μας άμεσες τοπικές ανάγκες.

Είμαι πάντα στην διάθεσή σας γιά όποια διευκρίνηση χρειαστεί και ευελπιστώ να τελεσφορήσει αυτή η ύστατη προσπάθειά μου στα αμέτρητα και καίρια αιτήματα που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα (προφορικά και γραπτά) των δημοτών και κατοίκων μας.

Σας παρακαλώ να ανταποκριθείτε στο εμβληματικό προεκλογικό σύνθημά μας γιά μία «Παιονία ισχυρή, Παιονία γιά όλους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα