Αθλητισμός

Φθινοπωρινές εικόνες στον φετινό 9ο ημιμαραθώνιο Πάϊκου

Ξεχωριστές εικόνες χάρισε φέτος στους συμμετέχοντες ο ημιμαραθώνιος Πάϊκου και ο μικρότερος αγώνας «Καστανόδασος Πάϊκου» στους συμμετέχοντες καθώς ο φθινοπωρινός καιρός έντυσε με εντυπωσιακά χρώματα το βουνό. Το «βαρύ» τερέν δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στους αθλητές που έτρεξαν μια διαφορετική εκδοχή του αγώνα και απόλαυσαν τις δύο διαδρομές.

Στον Ημιμαραθώνιο Πάικου είχαμε:

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στη γενική κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Φραγκούλης Άγγελος από την Αθήνα με χρόνο 1:49:27 με δεύτερο τον Κιλκισιώτη Αμανατίδη Άγγελο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς- KTG και τρίτο τον Σουγιολτζόγλου Μιχάλη. Οι ίδιοι τρεις αθλητές ανέβηκαν και στο βάθρο της κατηγορίας 18-30.

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στην κατηγορία 31-50 πρώτος τερμάτισε ο Καραπάλης Νικόλαος με δεύτερο τον Τσονίδη Ορέστη της Baliotis Nature Trail και τρίτο τον Χρησταντωνίου Χρήστο του Ο.Σ.ΠΕ.Γ. Στη κατηγορία 51+ πρώτος ο ήταν ο Διττόπουλος Ιωάννης με δεύτερο τον Γκουτζάκη Ναούμ και τρίτο τον Γάγο Ιωάννη της Baliotis Nature Trail.

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στις γυναίκες στη γενική κατηγορία πρώτη τερμάτισε η Βαρβάρα Παπαθανασίου της Kourkourikis Training Group με δεύτερη την Εύχαρις Μοσχοβούδη και τρίτη την Δήμητρα Ζλάτκου από την Ξάνθη. Στην κατηγορία 18-30 πρώτη ήταν η νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Όλγα Βαρβάρα Παπαθανασίου με δεύτερη την Κωνσταντίνα Φλώρου από την Tiaras Tarining Team και τρίτη την Μποροδήμου από την Καβάλα.

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στην κατηγορία 31-50 πρώτη τερμάτισε η Εύχαρις Μοσχοβούδη με δεύτερη την Δήμητρα Ζλάτκου και τρίτη την Ματίνα Γρηγοριάδου της Ο.Μ.Γ. Στην κατηγορία 51+ πρώτη ήρθε η Γιέτα Χαριζάι με δέυτερη την
Δέσποινα Χριστοφορίδου του Ε.Ο.Σ. Βροντού Ολύμπου.

Βραβεύτηκαν επίσης ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής Ιωάννης Ουζουνίδης της Ο.Μ.Γ. και ο μικρότερος Ιωάννης Διαμαντής 13,5 χρονών.

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στους άνδρες πρώτος αναδείχθηκε ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης με χρόνο 22:17 με δεύτερο τον Κυριάκο Σαχπεκίδη του Αίαντα Κιλκίς και τρίτο τον Κοσμά Καραγκιοζίδη.

Στις γυναίκες είχαμε πρώτη την Νόπη Σαββίδου του Σ.Δ.Υ.Θ με δεύτερη την Στέλλα Βαβλά και τρίτη την Πολυξένη- Σοφία Τσιμπισκάκη.

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στο χώρο των εκδηλώσεων παρευρέθηκαν και μέλη της κίνησης πολιτών που δραστηριοποιείται ενάντια στη δημιουργία αιολικών πάρκων και υδροηλεκτρικών φραγμάτων στην περιοχή. Για άλλη μια χρονιά οι εθελοντές ήταν η ψυχή του αγώνα και με τα χαμόγελα τους ζέσταναν το φθινοπωρινό τοπίο.

«Προστατεύω το νερό στο Πάικο» ήταν το κεντρικό μήνυμα του αγώνα που είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση που θα έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς ο αγώνας θα συμπληρώσει τα δέκα χρόνια διεξαγωγής.

Θερμές ευχαριστίες από τους διοργανωτές σε όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο και κυρίως στους αθλητές που στηρίζουν τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια!

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ

Φωτογραφίες goumenissa.eu

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]