Αθλητισμός

Φιλική νίκη του Αλέξανδρου Κιλκίς με 2-1 στον Λαγκαδά

Επικράτησε της ΑΠΕ Λαγκαδά, στο φιλικό αγώνα που έδωσε εκτός έδρας την Τετάρτη 5.9.18 ο Αλέξανδρος Κιλκίς με 2-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Σαβελίδης, Τζεβελέκης για τον Αλέξανδρο Κιλκίς και Βόζδου για την ΑΠΕΛ με πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, Αντωνίου, Τσότρας, Σαμουηλίδης, Σοφοκλέους, Κυζιρίδης, Ταχματζίδης, Καραγκούνης, Ζαγναφέρης. Έπαιξαν και οι Σαμαλέκης, Βόσδου, Ανδρεάδης, Ανατολίτης, Τσακάλης, Βλαχόπουλος, Πεχλιβανίδης, Μάρκου, Χατζηιγνατιάδης, Δανάς, Δεδόπουλος, Σατζόλι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασίου, Τερζής, Κώτσιας, Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Όσιρις, Σαβελίδης, Σωκρ. Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Τζεβελέκης, Ντιόγκο. Έπαιξαν και οι Ζάικος, Καραγιάννης, Κ. Παπαδόπουλος, Πολυχρόνου, Τσαταλμπασίδης, Τσιμπούκας, Τσολακίδης.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]