Αθλητισμός

Ο φίλαθλος κόσμος του νομού «αγκάλιασε» και πάλι τον Κιλκισιακό

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών ο ετήσιος χορός του Κιλκισιακού, το βράδυ της Δευτέρας 24.3.14 στο κέντρο διασκέδασης «Αρένα» του Κιλκίς.KILKISIAKOS PANTELIADOY
Εξακόσιοι και πλέον φίλοι της ομάδας γέμισαν την αίθουσα ανταποκριθέντες στο προσκλητήριο της διοίκησης για συμμετοχή, με τον Κιλκισιακό να προσθέτει παράλληλα την τέταρτη συνεχή νίκη στο ενεργητικό του, φτάνοντας στην έβδομη θέση και απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την τέταρτη.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣΗ βραδιά υπήρξε ιδιαιτέρως απολαυστική, με το πρόγραμμα που παρουσίαζαν οι καλλιτέχνες Ματθαίος (Μακούλης) Τσαχουρίδης, Στάθης Πορφυρίδης, Χάρης Πιπερίδης, Νέστωρ Αμοιρίδης, Γιώργος Ιακωβίδης καθώς οι τραγουδιστές Αιμίλιος και Ηλίας Μωσαΐδης.
Εκ μέρους της διοίκησης ο γενικός γραμματέας Χρήστος Καναρόπουλος ανέφερε την αρχή και την πορεία της νέας προσπάθειας με την μεγάλη συμβολή του Βασίλη Σεργιαννίδη και την παράλληλη και επιτυχής προσπάθεια για την ίδρυση και λειτουργία σχολής ποδοσφαίρου, στην οποία συμμετέχουν 130 αθλητές. Ανέφερε, επίσης, την δυνατότητα να αποκτήσει πλέον ο Κιλκισιακός το δικό του λεωφορείο μετά από ενέργειες του βουλευτή του νομού Γιώργου ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΚΑΣΓεωργαντά καθώς και για την εξέλιξη της διαδικασίας μεταβίβασης του οικοπέδου του αθλητικού «πυρήνα» στο «Σαλάτς» στον Κιλκισιακό. Ακολούθως ζήτησε την ενεργό και μεγαλύτερη στήριξη των φιλάθλων για τους επόμενους τρεις αγώνες που τους χαρακτήρισε ως τρεις «τελικούς», ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους και για την διάθεση τους μέσα σε δύσκολους καιρούς να αποκτήσει ο Κιλκισιακός την παλιά αίγλη του και να συνεχίσει την πορεία του στην γ’ εθνική κατηγορία.
Κατά την διάρκεια της βραδιάς η διοίκηση τίμησε την Διαχείριση Βιομηχανικής Περιοχής Α.Ε. (ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ.) (το αναμνηστικό πλακίδιο απένειμε ο κ. Γεωργαντάς στον αντιπρόεδρο αυτής Χρήστο Πετρίδη), τον αθόρυβο και με KILKISIAKOS GKOYNTENOUDHSσυνεχή παρουσία φίλαθλο και παλιό μέλος της διοίκησης Στέργιο Κολιούσκα (έπαθλο απένειμε ο βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης), τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Παπαδόπουλο (την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης) και την εκπρόσωπο του νομού μας στο γυναικείο ποδόσφαιρο (ΠΑΟΚ και εθνική ομάδα) Δήμητρα Παντελιάδου.

Τις ευχές και την υποστήριξη τους στην ομάδα μετέφεραν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιστές, μέσω του χαιρετισμού του Γιώργου Χοτζούδη ενώ «ξύπνησε μνήμες» ο βετεράνος Χρήστος Τομπουλίδης αναφερόμενος στον Γιάννη Ασλανίδη όταν ως φίλαθλος τόνωνε και εμψύχωνε τους Κιλκισιώτες να στηρίξουν την ιστορική ομάδα.

Οι τυχεροί λαχνοί
Η διοίκηση του Κιλκισιακού ανακοινώσε ότι οι αριθμοί των λαχνών, που κερδίζουν τα δώρα της λαχειοφόρος αγοράς είναι 186, 320, 2512, 4203, 1180, 653, 4235, 212, 4225, 4351 και 1179. Οι κάτοχοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6945 791273 (Γιώργο Ηλιάδη).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα