Η Φάρμα Κουκάκη λανσάρει το Γάλα Φάρμας σε συσκευασία 1lt

Προτάσεις /

Έπειτα από το επιτυχημένο λανσάρισμα του «Γάλα Φάρμας» 17 ημερών, η Φάρμα Κουκάκη παρουσιάζει δύο νέους κωδικούς που εμπλουτίζουν τη γκάμα των προϊόντων της και εδραιώνουν τη θέση της στη συγκεκριμένη κατηγορία γαλακτοκομικών.

Το διπλοφιλτραρισμένο Γάλα Φάρμας, που κυκλοφορεί ήδη σε συσκευασία 1,5lt, λανσάρεται πλέον και σε πρακτική συσκευασία 1lt, για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία στο καταναλωτικό κοινό.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν το Γάλα Φάρμας 1lt Πλήρες με 3,9% λιπαρά και Light με 1,5% λιπαρά, που παρασκευάζονται από 100% Φρέσκο Ελληνικό Γάλα Αγελάδας.

Βραβευμένο με το Superior Taste Award του International Taste Institute από τον πρώτο κιόλας χρόνο που τοποθετήθηκε στα ψυγεία, το Γάλα Φάρμας ξεχωρίζει γιατί διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την πλούσια γεύση του φρέσκου γάλακτος.

Χαρακτηριστικά

· Από 100% Φρέσκο Ελληνικό Γάλα Αγελάδας.

· Διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά και τη γεύση του φρέσκου γάλακτος.

· Διπλοφιλτραρισμένο, με Διάρκεια 17 μέρες.

· Πρωτότυπη – εργονομική συσκευασία με τετράγωνη βάση, για ευκολότερη χρήση.

· Σε συσκευασία PET 1lt και 1,5lt.

Οι δύο νέοι κωδικοί ξεκινούν να τοποθετούνται σταδιακά σε αλυσίδες S/M αλλά και σε μικρότερα σημεία, πανελλαδικά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]