Πολιτική

Σε εξέλιξη οι προσυνεδριακές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής

Ο πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής διαδικασιών και δεοντολογίας Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου συντονιστής του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16,17 και 18 Μαρτίου, λόγω:

Των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων, που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα,

Του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων από όσους συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης Επικεφαλής αλλά δεν γράφτηκαν ως μέλη και από πολίτες που τώρα επιθυμούν να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους αρτιότερης προετοιμασίας της διαδικασίας και σε συνεννόηση με τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου, ανακοίνωσαν τα εξής:

Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr ως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1 Μαρτίου με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως την ημέρα εκλογής. Ταυτοχρόνως θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο, που θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη για τις διαδικασίες.

Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2.3.18 έως τις 12 το μεσημέρι. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 3.3.18.

Την Κυριακή 4.3.18 θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν.

Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11.3.18 με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη