Κοινωνία

Εβδομάδα μικρών βιβλιοπωλείων διαβάζοντας παραμύθια στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*

Ελάτε να γιορτάσουμε την εβδομάδα των μικρών βιβλιοπωλείων στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου διαβάζοντας παραμύθια και φτιάχνοντας το δικό μας παραμύθι!

Με αφορμή την εβδομάδα των μικρών βιβλιοπωλείων 22-27 Μαΐου το βιβλιοπωλείο Ψάλτου ετοιμάζει για τους μικρούς του φίλους μία δράση γεμάτη φαντασία.

Την Κυριακή 28 Μαΐου η αγαπημένη μας Όλγα Κυριάκου θα μας διαβάσει το παραμύθι «Αλεπός & Υιός, Ουράφτες» και παρέα με την ομάδα του βιβλιοπωλείου μας θα φτιάξουμε και θα εικονογραφήσουμε το δικό μας παραμύθι, συζητώντας για την αξία των μικρών και θαυματουργών βιβλιοπωλείων της γειτονιάς.

Η δράση μας θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα, στον γνωστό πολυχώρο γνώσης, 21ης Ιουνίου 201. Το επιλεγόμενο παραμύθι απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών 4-8 χρονών και η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλα τα παιδάκια της παραπάνω ηλικίας.

Λόγω της δικής σας άμεσης ανταπόκρισης οι θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση. Ωστόσο, όποιο παιδάκι θέλει, και δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να μπει σε λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις ή αλλαγές, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους!

Περιμένουμε όλους εσάς, τους λάτρεις του βιβλίου αλλά και του παραμυθιού να έρθετε να περάσουμε άλλο ένα απόγευμα δημιουργικής απασχόλησης και κεφιού παρέα!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα