Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Tα εύσημα στον Χρήστο….

Την «πικρία» του γιά το γεγονός της απουσίας τοπικών βουλευτών Θεοδώρου Παραστατίδη και Χρήστου Χατζησάββα από τον εορτασμό της επετείου της «Μάχης του Σκρα» εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και γνωστός γιά την ευασθησία του γιά τέτοιου είδους θέματα Γεώργιος Φράγκος.

Παράλληλα συνεχάρη τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και κύριο ομιλητή της εκδήλωσης Γιάννη Παπαδόπουλο γιά την ομιλία του.

Αν και, βεβαίως, όπως ο ίδιος τον διόρθωσε, τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στον συνταξιούχο συνάδελφό του εκπαιδευτικό Χρήστο Ίντο, καθώς το συντριπτικό μέρος εξ αυτής είναι πνευματικό δημιούργημά του που είχε εκφωνηθεί σε προγενέστερη εκδήλωση.

Γιά να εισπράξει την άμεση επιδοκιμασία του κ. Φράγκου, που μονολόγησε ότι «είναι γνωστός σε όλους μας γιά την ιστορική του δουλειά ο Χρήστος ο Ίντος».

Συνηγορούμε και επαυξάνουμε αγαπητοί αυτοδιοικητικοί.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]