Κοινωνία

Εύσημα φίλων πρώην φυλακίου Ταβουλάρη σε στελέχη ΠΥ/ΒΙΠΕΚ

Εύσημα σε στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας βιομηχανικής περιοχής Κιλκίς (ΠΥ/ΒΙΠΕΚ), στο Σταυροχώρι, απονέμει ο σύλλογος φίλων πρώην φυλακίου Ταβουλάρης Μ. Στέρνας, γιά την συνδρομή τους στις εργασίες βαφής και τοποθέτησης του ιστού της σημαίας στον άλλοτε χώρο τελετών.

Στην σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Γιά άλλη μια φορά στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας βιομηχανικής περιοχής Κιλκίς (ΠΥ/ΒΙΠΕΚ), στο Σταυροχώρι, στήριξαν εμπράκτως δραστηριότητά μας.

Συγκεκριμένα, έβαψαν τον ιστό και εν συνεχεία βοήθησαν στην τοποθέτησή του στον χώρο τελετών του πρώην φυλακίου, όπου το Σάββατο 25-2-23 πραγματοποιήθηκε έπαρση σημαίας.

Τόσο ο διοικητής Γρηγόριος Σαλαβασίδης όσο και τα στελέχη Στυλιανός Κατραμάδας και Άγγελος Γκότσιος ανταποκρίθηκαν με προθυμία και δούλεψαν με διάθεση και ζήλο, προσφέροντας παράδειγμα άξιο προς μίμησιν.

Τους εκφράζουμε και δημοσίως τις πιο θερμές ευχαριστίες μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]