Αθλητισμός

Επιστροφές, νέες εντάξεις και λύση συνεργασιών στον Εύαθλο

Σε κινητικότητα, όσον αφορά στην συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου, της τέταρτης συνεχούς στο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα γ΄ομίλου γ΄εθνικής κατηγορίας, βρίσκονται οι ιθύνοντες του Ευάθλου Πολυκάστρου.

Έτσι ανακοινώθηκε η απόκτηση του 20χρονου περιφερειακού (1,86μ., θέσεις 1 και 2) Νίκου Αθανασίου, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ευάθλου, συνέχισε στα τμήματα παίδων του ΠΑΟΚ και πέρυσι αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα β΄κατηγορίας της ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) με τα χρώματα του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Ύστερα από δύο περιόδους, στην δύναμη του Ευάθλου επανεντάχθηκε ο 22χρονος Μιχάλης Γκαντίδης (1,95μ., θέσεις 3 και 4), “γέννημα” και αυτός του πολυκαστρινού συλλόγου, που αγωνιζόταν επίσης στο πρωτάθλημα γ΄εθνικής κατηγορίας με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Επίσης την ερχόμενη σεζόν στο δυναμικό του θα βρίσκεται και ο 20χρονος Δημήτρης Γιαμπατζίδης (1,85, θέση 1). Προέρχεται απο τις ακαδημίες του Εύαθλου όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Για δύο χρονιές αγωνίστηκε στον Εύαθλο στην γ΄ εθνική κατηγορία (2015-17) ενώ πέρυσι μεταγράφηκε στο Ερμή Λαγκαδά όπου και αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης με τους Κ20.

Τέλος, ο Εύαθλος ανανέωσε για μιάν ακόμη περίοδο την συνεργασία του με τους Σιδηρόπουλο, Τσελέκη, Σύμο Παπαδόπουλο και τον… “αειθαλή” Μπάμπη Ημερίδη, ενώ έλυσε την αντίστοιχη με τους Βασίλη Τασούδη και Διονύση Βλέτση.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]