Αθλητισμός

«Έσπασε» δύο «φράγματα» ο Ν.Ιωακειμίδης του ΓΑΣΚ

«Άνεμος» μεγάλων ατομικών επιδόσεων «έπνεε» την Τετάρτη 9.7.14 στο Αργος Ορεστικό στο τρίτο ελληνικό «γκραν πρι» στίβου της φετινής περιόδου, εκεί όπου ο δρομέας ταχυτήτων του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Ιωακειμίδης συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, σημείωσε δύο ατομικές επιδόσεις.
Ο 20χρονος αθλητής βελτίωσε με 10”96 την ατομική του επίδοση στον δρόμος 100 μ (είχε 11”03 από το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών ενώ τα 10”83 με ευνοικό άνεμο στα “Ελευθέρια” του Κιλκίς δεν αναγνωρίσθηκαν), και κατέλαβε την πέμπτη θέση τρέχοντας σε μία υψηλού επιπέδου κούρσα και έδειξε ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Ο Ιωακειμίδης ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγο αργότερα στο αγώνισμα των 200 μ συνέτριψε την ατομική επίδοσή του με 21”93 (είχε 22”29 από από το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών) καταλαμβάνοντας την έκτη θέση από το σύνολο των σειρών που πραγματοποιήθηκαν.
«Ο Νίκος έκανε δύο πολύ καλές κούρσες και επί τέλους έσπασε και επισήμως δύο “φράγματα” στα σπριντ” δήλωσε ο προπονητής του Κώστας Μιναρετζής, προσθέτοντας: «Ωστόσο πρόκειται για ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα που συνδυάζεται με ένα μεγάλο ταλέντο και έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μαζί με τον συνεργάτη μου Τάσο Λουνή είμαστε χαρούμενοι που του «βγήκαν» οι επιδόσεις γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ ώστε να είναι αποδοτικός στα πρώτα 30 μέτρα. Τώρα δίχως άγχος θα συνεχίσει την προπόνηση του»

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας