Κοινωνία

Ηθική επιβράβευση του διευθυντή του ΚΥ Πολυκάστρου Γ.Περπερίδη

Τον διευθυντή του διασυνοριακού κέντρου υγείας Πολυκάστρου Γιώργο Περπερίδη γιά την συμβολή του στην άριστη λειτουργία του κέντρου υγείας και ευρύτερα γιά την συνεισφορά του στο κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχης τίμησε η εδρεύουσα στην Θεσσαλονίκη ακαδημία κοινωνικών, εθνικών και πολιτιστικών σχεδιασμών, κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου υγείας την Κυριακή 18.9.16.

Μία βράβευση που σηματοδοτήθηκε από την επίδοση σχετικής τιμητικής περγαμηνής στον βραβευθέντα αλλά επί της ουσίας αφορούσε όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ακαδημίας και πρωτοπρεσβύτερος δρ Χαράλαμπος Στεφανόπουλος αλλά και ο ίδιος ο βραβευθείς την επιβράβευση όλων των εργαζομένων του κέντρου υγείας γιά τις προσπάθειές τους στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε κατοίκους της περιχής ευθύνης του, σε αλλοδαπούς, με βάση την διασυνοριακή λειτουργία του αλλά και σε πρόσφυγες και μετανάστες όλη τούτη την περίοδο που το μεταναστευτικό υπάρχει και μάλιστα σε έξαρση στην περιοχή του δήμου Παιονίας.

Γιά την εν γένει λειτουργία της ακαδημίας, κυρίως στο θέμα διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στο εξωτερικό αλλά και της ηθικής στήριξης μέσω βραβευσεων φορέων, οργανώσεων και ατομων γιά την εν γένει κοινωνική τους δράση και προσφορά, όπως εν προκειμένω αναφέρθηκαν προς όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση τόσο ο κ. Στεφανόπουλος, όσο και ο αντιπρόεδρος της ακαδημίας και πρώην επιθεωρητής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αναστάσιος Παντελίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και δικηγόρος Αριστείδης Παπαγιάννης, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων αντιστράτηγος εα και ο μέλος της διοίκησης και εκπαιδευτικός Ναπολέων Δαμιανίδης.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να προχωρήσουν στην βράβευση του κ. Περπερίδη εξάροντας το διευθυντικό του έργο αλλά και το έργο όλων των απασχολουμένων στο κέντρο υγείας ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Γιά τις ικανότητες του κ. Περπερίδη και την συνδρομη του στην εύρυθμη και αναγνωρισμένη σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο λειτουργία του κέντρου υγείας, αλλά και γιά όσους μέσα από την εργασία τους το υποστηρίζουν μίλησαν κατά σειρά από του βήματος της εκδήλωσης ο Στυλιανός Καραμήτσος εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, η οδοντίατρος του κέντρου Κωνσταντίνα Παλλάδη εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους του κέντρου, ο δήμαρχος Παιονίας εκπροσωπώντας τους συνεγαζόμενους φορείς και τέλος ο αρχιμανδρίτης Δωρόθεος εκπροσωπώντας την Εκκλησία, τονίζοντας πέραν των άλλων την ικανότητά του να λειτουργεί προς το συμφέρον του κέντρου υγείας και όσων περιθάλπτει πέρα από τα συγκεκριμένα και «στενά» πλαίσια του τυπικού δημοσίου λειτουργού.

Στην εκδηλωση βράβευσης, πέραν των μελών της ακαδημίας και όσων προαναφέρθηκαν παρέστησαν και οι πρώην δήμαρχοι Κιλκίς Τάσος Αμανατίδης και Αξιουπόλεως Γιάννης Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλιου Παιονίας Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Κιλκίς Ηλίας Αβραμίδης και ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς Κιλκίς Κώστας Παπανικολάου, πληθος εργαζομένων του κέντρου υγείας και κάτοικοι της περιοχής.

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας