Αθλητισμός

Επιτυχίες Αλέξανδρου Αβραμίδη οδηγού του συλλόγου ΧΩΜΑ στην αναβάση Λιβαδίου

Διεξήχθη το σαβατοκύριακο 1 και 2.7.17, στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης, ο αγώνας του τρίτου γύρου του φετινού κυπέλλου αναβάσεως Βορείου Ελλάδος, τον οποίο διοργάνωσε ο ΑΟΘ και υποστήριξαν ο δήμος Θέρμης, η τοπική κοινότητα Λιβαδίου, ο πολιτιστικός σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης και επαγγελματίες της Θέρμης.

Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο σύλλογος ΧΩΜΑ του Κιλκίς με τον Αλέξανδρο Αβραμίδη, ο οποίος οδηγώντας Ρενώ Κλιό, κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Α7 και την τρίτη της γενικής κατάταξης.
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΩΜΑ
Το αξιοσημείωτο με τον συγκεκριμένο κιλκισιώτη οδηγό είναι, ότι σημείωσε αυτήν την διπλή επιτυχία στην “παρθενική” συμμετοχή του σε αγωνιστική διοργάνωση κάτι που προσδίδει πρόσθετη αξία.

Στην σχετική ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ΧΩΜΑ σημειώνει, ότι η ανωτέρω διπλή επιτυχία είναι απλώς η αρχή μιας λαμπρής πορείας του Αλέξανδρου Αβραμίδη, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα ακολουθήσουν και άλλες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]