Κοινωνία

Ο εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονα στο Πολύπετρο

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 ο πολιτισικός σύλλογος Πολυπέτρου διοργάνωσε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις πανηγύρι Αγίου Παντελεήμονα 2026.
Το Πολύπετρο φιλοξένησε τον μορφωτικό αθλητικό σύλλογο Νέων Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης με χορούς Μακεδονίας.
Ο σύλλογος Πολυπέτρου παρουσίασε το τμήμα ενηλίκων με τους χορευτές να εντυπωσιάζουν με το μεράκι τους για τους παραδοσιακούς χορούς.
Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τα Χάλκινα της Γουμένισσας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Τοπική Αυτοδιοίκηση του δήμου Παιονίας, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Ο πολιτισμός της Ελληνικής υπαίθρου με πρωταγωνιστές τους πολιτιστικούς συλλόγους μαρτυρεί την δυναμική της συλλογικότητας και του εθελοντισμού.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έλειψα και μου έλειψε…

Για όλους εσάς που είστε εδώ αυτά τα 13 χρόνια που μοιράζομαι τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου, είναι αυτό […]