Αθλητισμός

Με επιτυχία διεξήχθη ο δεύτερος ορεινός ημιμαραθώνιος Κιλκίς

Ο σύλλογος φίλων ποδηλάτου Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 4.5.14 τον δεύτερο ορεινό ημιμαραθώνιο και λαϊκό αγώνα με εκκίνηση και τερματισμό σημείο της περιοχής λόφου Αγίου Γεωργίου.
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς παρά τις αντίξοες προβλέψεις του καιρού και παρά την συνεχή βροχόπτωση της νύχτας, πήραν εκκίνηση 220 αθλητές από διάφορες πόλεις, με κορυφαία ονόματα του ορεινού δρόμου να παρατάσσονται στην γραμμή της εκκίνησης, η οποία δόθηκε σε ένα πανηγυρικό και φιλικό κλίμα και σε μια «πανδαισία» χρωμάτων και ευωδιών, στις 10.30 το πρωί γιά τον ημιμαραθώνιο και στις 10.45 γιά τον λαϊκό δρόμο.
Νικητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Φωτιάδης αθλητής του «Salomon Hellas» με επίδοση 1.35.23 με δεύτερο τον Παύλο Αποστολίδη αθλητή της R.T.E. «Aleksandroupolis» με χρόνο 1.47.35 και τρίτο τον Ιωάννη Κουρκουρίκη αθλητή της «PERL IZUMI/KOURKOURIKIS TRAINING GRUP» με 1.47.36.
Στις γυναίκες πρώτευσε η Κατερίνα Τσεκόσκα του Σ.Δ.Υ.Θ με επίδοση 2.06.48, δεύτερη νικήτρια η Βένη Δήμπαρη του Σκυδραϊκού με 2.32.55 και τρίτη η ανεξάρτητη Βικτωρία Γεωργοπούλου.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«…Στόχος του Σ.ΦΙ.Π.Κιλκίς είναι να γνωρίσουν οι πολίτες του Κιλκίς και όχι μόνο, την έννοια του μαζικού αθλητισμού, την άμεση επαφή με την φύση και τις ομορφιές του λόφου Αγίου Γεωργίου και ολόκληρης της διαδρομής γενικότερα.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς του αγώνα:
-Cosmote Λογδανίδης – Κελεσίδου Ο.Ε
-Την τοπική εφημερίδα ‘’Μαχητής του Κιλκίς’’ και το ράδιο Μαχητής
-Την εταιρία ‘’Κορπή’’
-Την εταιρία αθλητικού ρουχισμού ΄΄ΟDLO΄΄
-Τα αθλητικά καταστήματα της πόλης ΄΄ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ΄΄, ΄΄PEAK΄΄ και ΄΄STEP΄΄
-Το οινοποιείο Αϊδαρίνη
-Τις ελληνικές ισοθερμικές κάλτσες τρεξίματος, ορειβασίας, ποδηλασίας ΄΄Alpine Thermal΄΄
-Το φραρμακείο Γεωργιάδη και τα προϊόντα ομορφιάς΄΄BIONIKE΄΄
-Το κατάστημα ΄΄Althemis΄΄ Quality herbal production
-Το επιπλοποιείο ΄΄Art & deco΄΄
-Το κατάστημα ξηρών καρπών ΄΄Ηλιόσπορο΄΄ και
-Το ζαχαροπλαστείο ΄΄Γωνία΄΄.
Ανεκτίμητη υπήρξε η εθελοντική βοήθεια του συλλόγου «Μακεδονία», της Ομάδας Διάσωσης Κιλκίς, των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και του Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς καθώς και των μελών και φίλων του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα