Κοινωνία

Επιστημονική ημερίδα του Οδοντατρικού συλλόγου Κιλκίς

Επιστημονική ημερίδα πραγματοποίησε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς (Ο.Σ.Κ) που απευθύνονταν στα μέλη του, το Σάββατο 11.3.23, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat  του Κιλκίς.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Στοματολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ και την Ελληνική Εταιρεία Στοματολογίας.

Η ημερίδα διεξάχθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρευρέθηκαν, ως σύνεδροι, το μεγαλύτερο μέρος των μελών του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, οι οποίοι συμμετείχαν στην παρουσίαση με συνεχείς παρεμβάσεις και ερωτήσεις όπως επίσης με μεγάλη μας χαρά παρευρέθηκαν στην ημερίδα και οδοντίατροι από όμορους Νομούς.

Η ημερίδα διεξάχθηκε στο πλαίσιο της επιστημονικής επιμόρφωσης των οδοντιάτρων με βάση τη ραγδαία επιστημονική ανάπτυξη και εξέλιξη της συγκεκριμένης επιστήμης τις τελευταίες δεκαετίες, όπου παρουσιάζονται νέες μεθοδολογίες αντιμετώπισης των οδοντιατρικών περιστατικών.

Γενικό θέμα της ημερίδας ήταν : « Η σημασία της κλινικής εικόνας στη διάγνωση των νοσημάτων του στόματος. Ο οδοντίατρος στην πρώτη γραμμή».

Τις εργασίες άνοιξε με χαιρετισμό και παρουσίαση των ομιλητών η πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτα Γκόλιαρη, οποία και τόνισε τη μεγάλη σημασία της ενλόγω εκδήλωσης.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι εισηγητές οι οποίοι ανέλυσαν το όλο θέμα με τις επιμέρους εισηγήσεις τους. Εισηγητές ήταν οι κκ. Πουλόπουλος Αθανάσιος, Καθηγητής Στοματολογίας και Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ και Ανδρεάδης Δημήτριος, Αναπλ. Καθηγητής Στοματολογίας του Οδοντιατρικού τμήματος του Α.Π.Θ.

Παράλληλα εισηγήσεις πραγματοποίησαν και οι συνεργάτες τους κκ. Dr. Καλλιφατίδης Αντώνιος, Dr. Zήσης Βασίλειος, Παπαδόπουλος Πέτρος, Παρχαρίδης Ευάγγελος και Στεργιάδου Ευφημία.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε πλούσια συζήτηση μεταξύ εισηγητών και συνέδρων για την επίλυση αποριών και προβληματισμών.

Χαιρετισμός και παρουσίαση των ομιλητών από την Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Παναγιώτα Γκόλιαρη

Στιγμιότυπο από την ημερίδα Στοματολογίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς

Ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή της Στοματολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ. Δημητρίου Ανδρεάδη

Η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Παναγιώτα Γκόλιαρη με εκπροσώπους των εταιρειών οδοντιατρικών ειδών Green Dental,Unicon Hellas και Frezyderm

Απονομή αναμνηστικού στον Καθηγητή Στοματολογίας και πρόεδρο του Οδοντιατρικού τμήματος του Α.Π.Θ Πουλόπουλο Αθανάσιο από την πρόεδρο του Ο.Σ.Κ Παναγιώτα Γκόλιαρη

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Ο Φαρμακευτικό Σύλλογος Κιλκίς συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για τους νεκρούς των Τεμπών με τρίωρη στάση εργασίας

Το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη συμμετοχή του συλλόγου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην […]

Δείτε ακόμα