Πολιτική

Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην αγορά του Κιλκίς

Το Σάββατο 14 Μαΐου, οι υποψήφιοι βουλευτές του “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη” Δέσποινα Μαλιάρα , Χρήστος Μπίμπασης, εκπροσωπώντας και τους συνοποψήφιούς τους, Αναστάσιο Κουλίνα, Στέφανο Ρέππα και Σοφία Σπυρλιάδου, μαζί με την υποψήφια Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επισκέφθηκαν την πόλη του Κιλκίς.

Πήγαν στην λαϊκή αγορά και μοιράζοντας υλικό του “ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη”, συνομίλησαν με τους παραγωγούς,τους έμπορους και τους κατοίκους της πόλης και των χωριών που κατέβηκαν για τις αγορές τους, άκουσαν τα προβλήματά τους για την αυξανόμενη ακρίβεια στα τρόφιμα την ενέργεια,αλλά και των παραγωγών για το κόστος στην παραγωγή των προϊόντων τους.

Η απογοήτευση που νοιώθουν για την εγκατάλειψή τους από την κυβέρνηση ήταν έκδηλη.

Οι πολίτες αγοράζουν περιορισμένα πλέον και τα απολύτως απαραίτητα, όσο για τους υπόλοιπους μικρέμπορους, τους είπαν ότι πολλές φορές φεύγουν από τη λαϊκή χωρίς να έχουν πουλήσει τίποτα.

Άκουσαν θετικά σχόλια για το “ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη” και πολλοί απ’ αυτούς και ιδιαίτερα οι νέοι,είπαν με βεβαιότητα πως μας στηρίζουν και θα μας ψηφίσουν.

Περπάτησαν στην αγορά της πόλης και τα καφέ, αντάλλαξαν απόψεις, άκουσαν τους προβληματισμούς τους και οι πολίτες δεν φοβούνται τη Ρήξη, όπως αγωνιωδώς διασπείρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να εννοηθεί.

Ζήτησαν διευκρινήσεις για τα προγράμματα “ΔΗΜΗΤΡΑ” και “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”, αφού τα συστη-
μικά ΜΜΕ δημιούργησαν ένα θολό τοπίο γύρω από αυτονόητες ενέργειες για τον απεγκλωβισμό της χώρας, όπως είναι και η κατάργηση της προκαταβολής φόρου και η μείωση του ΦΠΑ.

Στη λέσχη Αξιωματικών στον αύλειο χώρο έλαβε χώρα η εθελοντική αιμοδοσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η υποψήφια βουλευτής του “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη” Δέσποινα Μαλιάρα έδωσε αίμα, αφού η αιμοδοσία είναι ύψιστη πράξη αλληλεγγύης με τους συνανθρώπους μας.

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι οι πολίτες ενημερώνονται πλέον κυρίως από το Διαδίκτυο παραμερίζοντας τα κανάλια της διαπλοκής,τα οποία βρίσκουν πρόσφορο έδαφος μόνο στους μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας.

Η προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ λειτουργεί αντίστροφα στις νεότερες γενιές και την Κυριακή 21 Μαΐου, ημέρα εκλογών, θα έχουμε εκπλήξεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]