Πολιτική

Επίσκεψη του υφυπουργού Γ.Γεωργαντά στο νοσοκομείο Γουμένισσας

O υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής νομού Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα, 9 Μαΐου 2020, το νοσοκομείο Γουμένισσας όπου είχε συνάντηση εργασίας με την ηγεσία των νοσοκομείων του νομού και τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη.

Κατά τη συνάντηση, ο υφυπουργός ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου σχετικά με την έγκριση τοποθέτησης τριών επικουρικών ιατρών, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά το ιατρικό δυναμικό του νοσοκομείου το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, οι ειδικότητες οι οποίες εγκρίθηκαν είναι αυτές του γυναικολόγου, του παιδιάτρου και του ορθοπεδικού.

Επιπλέον, ο υφυπουργός ενημερώθηκε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Γουμένισσας και δήλωσε για ακόμη μία φορά τη στήριξη του ως προς τη γρήγορη επίλυση τους με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, προς όφελος των κατοίκων της Παιονίας.

Συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη των δύο νοσοκομείων του Νομού, προκειμένου να καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά όσες ανάγκες προκύπτουν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]