Πολιτική

Επίσκεψη του υφυπουργού Γ.Γεωργαντά στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε το Σάββατο 9.10.21 εν όψει της λήξης της αντιπυρικής περιόδου, τη διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Κιλκίς και είχε συνάντηση εργασίας με τον διοικητή, πύραρχο Κωνσταντίνο Τσάγκαλο καθώς και τους διοικητές των υφιστάμενων υπηρεσιών, αντιπύραρχους Γκαντίδη Χρήστο, Καϊναδόλου Χρήστο, Πολιτίδη Ιωάννη και τον Επιπυραγό Σαλαβασίδη Γρηγόρη.

 

Ο υφυπουργός ευχαρίστησε και συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την τεράστια συμβολή τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού.

 

Επιπλέον, ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε επίπεδο εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού.

 

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, στη συνέχεια, δεσμεύτηκε να προχωρήσει άμεσα σε παρεμβάσεις προς πάσα κατεύθυνση, με σκοπό την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού στους παραπάνω τομείς, με κεντρικό στόχο την αύξηση του βαθμού ετοιμότητας των πυροσβεστικών δυνάμεων. Στο πλαίσιο της δέσμευσης του αυτής, ο Γιώργος Γεωργαντάς θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη.

Περισσότερα

(ΔΑΣ–ΟΤΑ) Eργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: “Όχι άλλες θυσίες στο βωμό της εξοικονόμησης πόρων…”

Το πρόσφατο ατύχημα στην διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της συμβασιούχου συναδέλφισσας μας, συνοδό απορριμματοφόρου, […]

Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]