Πολιτική

Επίσκεψη γεν. γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ιωάννη Μοίρα

Το Κιλκίς επισκέφτηκε την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ιωάννης Μοίρας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς ο κ. Μοίρας, συνοδευόμενος από στελέχη του νομού και της περιφέρειας, επισκέφθηκε αρχικά το νοσοκομείο όπου είχε συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου κ.Θεόδωρο Ανθρακίδη και με εκπροσώπους των εργαζομένων Βασίλη Τριανταφυλλίδη και Αχχιλέα Καλιμκερίδη και στη συνέχεια το Επιμελητήριο όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Παύλο Τονικίδη.
“Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο, πέρα από κομματικές, διαχωριστικές γραμμές…ζητούμε όμως αντιστοίχως από όλους όσους συμμετέχουν στη Δημόσια Διοίκηση, συμμετέχουν ενεργά σε φορείς ή εκπροσωπούν τμήματα της ελληνικής κοινωνίας να αντιπαρατίθενται και να καταδικάζουν απερίφραστα κάθε πολιτική που βλάπτει το γενικότερο συμφέρον του Ελληνικού λαού”…δήλωσε σε κάθε ευκαιρία ο κος Μοίρας.
Ο προσφάτως εκλεγμένος γενικός γραμματέας του κινήματος πραγματοποιεί περιοδεία κι επισκέπτεται τις περιφερειακές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα ενώ επικεντρώνει αυτές τις μέρες τις επισκέψεις του σε νομούς της Μακεδονίας με αφορμή την επικείμενη παρουσία και ομιλία του Προέδρου Π. Καμμένου στην ΔΕΘ.

Τέλος απευθύνε ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις κιλκισιώτισσες και κιλκισιώτες, εκπροσώπους θεσμικών φορέων και απλούς πολίτες για να ακούσουν από κοντά τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]