Οικονομία

Ο πανελλήνιος τίτλος του “Διεθνώς Αναπτυσσομένου Επιχειρηματία” απονεμήθηκε στον πρόεδρο της ΑΛΟΥΜΥΛ Γ.Μυλωνά

Ο Γεώργιος Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου της “ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS” Α.Ε.Β.Ε., κατέκτησε τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» για το 2021, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η EY Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκαν, επίσης, οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού, μετά από απόφαση της ανεξάρτητης εννεαμελούς Κριτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του Βασίλειου Κάτσου, προέδρου και συνιδρυτή της “VNK Capital” και Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2008.

Ο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2021 και οι υπόλοιποι νικητές του διαγωνισμού, παρουσιάστηκαν και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η EY, στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου της κριτικής επιτροπής, καθώς και του κ. Γιώργου Τερζή, ανώτερου διευθυντή μάρκετιν και εταιρικής επικοινωνίας της “Alpha Bank, Platinum” χορηγού του διαγωνισμού.

Πρωτιά Γ.Μυλωνά

Οι νικητές των επί μέρους κατηγοριών είναι:
-«Αυτοδημιούργητος Επιχειρματίας» και νικητής του βραβείου “Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2021, ο Γεώργιος Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της “ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS” Α.Ε.Β.Ε.

-«Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», ο Γεώργιος Μυλωνάς, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.

-«Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου της “CEO & Co-Founder, BLUEGROUND”.

-«Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας» ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, “Ομίλου Ιατρικού Αθηνών”.

Παράλληλα, και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην Ελλάδα, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση “Συνολικής Επιχειρηματικής Προσφοράς”, στον Ελευθέριο Σαΐτη, ιδρυτή και πρόεδρο των εταιρειών “Kronos”, “Intercomm Foods” και “Agrophoenix, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική επιχειρηματική του πορεία και τη συνεισφορά του στην εθνική οικονομία.

“Τις κρίσεις δεν τις αφήνεις να σε διαλύσουν”

Ο Γεώργιος Μυλωνάς, νικητής της κατηγορίας «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», σχολίασε σχετικώς: «Βιωματικά έμαθα ότι τις κρίσεις, εκτός ίσως από της υγείας, απλώς τις διαχειρίζεσαι ήρεμα και με καθαρό μυαλό. Δεν τις αφήνεις να σε διαλύσουν».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]