Αθλητισμός

«Επαγγελματική» νίκη του Αετού στην Σκύδρα

Στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας δεν βρέθηκε στην καλύτερα ημέρα του ενώ προς στιγμήν φάνηκε να «ζορίζεται» από το αγωνιστικό σθένος του ελλιπως στελεχωμένου (συνολικώς…εξι παίκτες) μεν πλην όμως «ξεχειλίζοντος» από πάθος τοπικού Σκυδραϊκού.

Όμως ο Αετός Κιλκίς παρά τις διακυμάνσεις απόδοσης βρήκε τους τρόπους να αντιδράσει όταν τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα και διατήρησε την αυτοσυγκέντρωσή του και εν τέλει, τον έλεγχο του αγώνα κάτι που τον οδήγησε σε μιαν «επαγγελματική» νίκη με 59-47. Κατ’αυτόν τον τρόπο σημείωσε την έβδομη νίκη του επί ισαρίθμων αγώνων και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της κατάταξης του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος β’κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.
Ωστόσο μετά την λήξη του αγώνα οι πάντες στις τάξεις του κιλκισιώτικου συγκροτήματος δήλωσαν ικανοποιημένοι μόνο για την νίκη και όχι για την εμφάνιση την οποία χαρακτήρισαν ως κατώτερη των προδιαγραφών και δυνατοτήτων του.

Συγχρόνως παίκτες και τεχνική ηγεσία αναφέρθηκαν σε επιδίωξη εξάντλησης όλων των περιθωρίων βελτίωσης ώστε η ομάδα να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού την οποία ακολουθεί:

Η σύνθεση (από το φύλλο αγώνος):
Κόγιας 6, Ζύμπερι, Γιαννώτας 2, Χειρούλης, Φιλιππίδης 7 (1τρ.), Βαϊτσούδης 19 (1τρ.), Τσαρίδης 10, Μουρζιάδης 8 (2τρ.), Τσακλίδης, Μαργαριτίδης 5 (1τρ.), Γκρεκός 2, Γρηγοριάδης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 23.11.19, 18.00 Ατρόμητοι Ν.Σάντας (πρώην δήμου Γαλλικού)-Αετός Κιλκίς (στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα