Πολιτική

Επαφές στην πρωτεύουσα είχε ο Χ.Γκουντενούδης

Στην γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) συμμετέσχε ως εκλέκτωρ μετά την σχετική ψηφοφορία στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κ.Μακεδονίας ο πρώην δήμαρχος Παιονίας, επικεφαλής του συνδυασμού “Παιονία Ισχυρή”, Χρήστος Γκουντενούδης. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής: “Με την ευκαιρία της εκεί παρουσίας του ο κ. Γκουντενούδης είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και να συνομιλήσει με κυβερνητικούς παράγοντες για τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα για αυτά που αφορούν την περιοχής μας και τον Δήμο Παιονίας, το μεταναστευτικό, τα διόδια και γενικότερα θέματα τοπικής ανάπτυξης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γκουντενούδης επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και παρεβρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ), του οποίου ο Δήμος Παιονίας είναι ιδρυτικό μέλος, παρουσία και του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιαδη.
Στις εγκαταστάσεις του ΔΕΠΑΝ και με τη συμμετοχή δεκάδων δημάρχων και αυτοδιοικητικών από όλη τη χώρα, διημείφθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις για την πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της νέας κυβέρνησης και βέβαια για το δίκτυο, το οποίο δημιουργήθηκε με μεγάλες προσπάθειες και θυσίες και είμαστε περήφανοι για τις ενέργειες μας με τις οποίες καταστήσαμε το Δήμο μας σημαίνον μέλος του.

Όπως διαβεβαίωσε κι ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης, θα υπάρξει στενότατη συνεργασία του Δικτύου με το υπουργείο, όπως επίσης και με την Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος δια της παρουσίας εκεί του πρόεδρου της κ. Μίχαλου, αλλά και της Ένωσης Συμβολαιογράφων Ελλάδος δια του Προέδρου της, καθώς υπεγράφη και μνημόνιο συνεργασίας για την τακτοποίηση των ακινήτων των μελών του ΔΕΠΑΝ και άλλων θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας των.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα