Αθλητισμός

Έντονη δραστηριότητα και τα Χριστούγεννα απο τον Αλέξανδρο

Με πολλά παιχνίδια και δράση η «ακαδημία» ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς έκλεισε την φετινή παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους συμμετέχοντας όπως κάθε χρόνο σε αγώνες, που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλες σχεδόν τις συνεργαζόμενες με αυτήν «ακαδημίες».

Έτσι η «ακαδημία» εκπροσωπήθηκε επάξια από δύο ομάδες της των τμημάτων παμπαίδων, και προπαίδων αντιμετωπίζοντας ΠΑΟΚ, Μακρύγιαλο, Κρόνο Καστοριάς, και «Πλαίυζον» Κατερίνης. Οι παμπαίδες αντιμετώπισαν κατά σειρά σε αγωνες 25 λεπτών την ομάδα «Πλαίυζον» από την Κατερίνη νικώντας την με 5-1 ,τον ΠΑΟΚ, φέρνωντας ισοπαλία με 2-2, τον Κρόνο Καστοριάς με νίκη με 5-4 και τον Μακρύγιαλο με ισοπαλία με 2-2. Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος είναι αήττητοι σε όσους αγώνες έδωσαν. Οι προπαίδες του Ηλία Ξανθόπουλου ηττήθηκαν με 4-2 και 2-1 από ΠΑΟΚ και Κρόνο Καστοριάς αντίστοιχα παίζοντας ωραίοποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Οι παίδες της «ακαδημίας» έκαναν την έκπληξη και έφεραν ισοπαλία 1-1 με την Τούμπα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς ενώ η ανδρική ομάδα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ηρακλή Φύσκας με 4-1 στον τελευταίο και εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος α’ ομίλου α’ κατηγορίας ΕΠΣΚ και είναι πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]