Οικονομία

Η ELVIAL συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο The Architect Show 2023

Η ELVIAL συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο The Architect Show 2023, έναν από τους κορυφαίους αρχιτεκτονικούς θεσμούς της χώρας, που πρόκειται φέτος να πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, στο Athens Metropolitan Expo.

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών του τμήματος Έργων της ELVIAL θα βρίσκεται στο Stand F13, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένα συστήματα για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή, ακολουθώντας τις παγκόσμιες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις ανάγκες του κλάδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην άψογη λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική και τις αξίες του Green Building.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν το ESSENCE SL50 HI2, το ιδανικό ανασυρόμενο αρχιτεκτονικό σύστημα για μέγιστα ανοίγματα, ανεμπόδιστη διέλευση και μέγιστο φως. Mε στενή επαλληλία στα 25mm, γραμμικό design και τυπολογίες που ανταποκρίνονται σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση το ESSENCE SL50 HI2 είναι η απόλυτη κατασκευαστική λύση!

Επίσης, από τις προτάσεις της ELVIAL δεν θα μπορούσε να λείπει τo σύστημα επένδυσης ESSENCE CLADDING CL180 που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών και προσθέτει έμπνευση και αξία στις σύγχρονες minimal αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις!

Οι δυνατότητες design και τα εξαιρετικά φινιρίσματα επιτρέπουν τη δημιουργία δυναμικών προσόψεων σε νέα κτίρια ή υφιστάμενα με εντυπωσιακό τρόπο.

Το the Architect Show (tAS) είναι μια 2ήμερη διοργάνωση, που απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του Design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρίες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate.

Σας περιμένουμε!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα