Γενικά

Ελέγχθηκε από τον ΕΟΤ το “Θεά Δήμητρα” στον Σ.Σ. Μουριών παρουσία αστυνομικής δύναμης

Σε έλεγχο εγκαταστάσεων και δυναμικότητας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Θεά Δήμητρα” του Σ.Σ. Μουριών προέβη το πρωί της Τρίτης 5.11.19 αρμόδια επιτροπή του ΕΟΤ, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε σχετικώς με τον αριθμό των εκεί φιλοξενουμένων προσφύγων και μεταναστών.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε παρουσία αστυνομικής δύναμης (σημείωση της σύνταξης: αλήθεια πως από την μιά στιγμή στην άλλη βρέθηκαν τόσοι διαθέσιμοι αστυνομικοί, εκεί που τόσο καιρό τους βρίσκει κανείς… “με το σταγονόμετρο” στην συγκεκριμένη περιοχή, παρά τα αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας;).

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 10.11.19 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου Μουριών, στν Σ.Σ. Μουριών, στις 11.30 το πρωί, η δημόσια συζήτηση για το Μεταναστευτικό, την οποία διοργανώνει η τοπική συντονιστική επιτροπή διαμαρτυρίας για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζεται το εν λόγω θέμα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, την συζήτηση θα απασχολήσουν τα προβλήματα παραβατικότητας από τους μετανάστες και η διατήρηση και εύρυθμη λειτουργία του γυμνασίου – λυκείου Σ.Σ. Μουριών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]